Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE NEKOLIKO MJESECI

Šef zagrebačkog PNUSKOK-a pijan automobilom sletio s ceste

Policija
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
15.11.2019.
u 20:33

Tvrdnje da je policija pokušala zataškati pijanstvo i prometnu jednog od svojih rukovoditelja o kojoj se do novinarskog upita ništa nije znalo, odbacuju.

Voditelj zagrebačkog ureda PNUSKOK-a Alen Barta u srpnju je svojim automobilom pijan sletio s ceste na području Velike Gorice. Imao je 1,14 promila alkohola u krvi. U policiji potvrđuju ovaj događaj dodavši kako Barta u vrijeme kad se dogodila nesreća nije bio u službi te da je u međuvremenu okončan i stegovni postupak protiv njega u kojem je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom. Barta je, dodaju, o nesreći odmah obavijestio rukovoditelje, a na mjestu nesreće je alkotestiran.

Tvrdnje da je policija pokušala zataškati pijanstvo i prometnu jednog od svojih rukovoditelja o kojoj se do novinarskog upita ništa nije znalo odbacuju uz obrazloženje da ni inače ne izvještavaju o ovakim događajima, ponavljajući da je Barta bio u svome vozilu, izvan službe i da u nesreći nitko nije stradao. 

Za razliku od slučaja bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića te bivšeg načelnika PU krapinsko-zagorske Darka Cara protiv kojih su postupci pokrenuti sedam mjeseci nakon što su ulovljeni u prebrzoj vožnji na području Zadra, protiv Barte je prekršajni postupak navodno okončan, a Barta, koji ostaje na svojoj funkciji, kaženjen.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar sv.ilija
sv.ilija
21:13 15.11.2019.

Oni svoje uvijek prikrivaju pola Slavonsko Brodskih policajaca vozi pijano i nikad si međusobno kaznu naplatili nisu a druge razapinju gdje god stignu

VO
VolimNeVolim
22:41 15.11.2019.

Ja pomislio da mu crkla krava, a ova vjest je interesantna samo mafiji koju kospon proganja, dok je ostalima taj događaj čisto ljudski !

SE
seljakneuki
09:27 16.11.2019.

Nažalost naša policija kao i vladajuća stranka je siguran dom riminalcima, pijancima i drogerašima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije