Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN MUŠKARAC

Od žene uz prijetnje pištoljem pokušao iznuditi nepostojeći dug

pištolj
Dalibor Urukalović/PIXSELL
31.12.2020.
u 10:29

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađen jedan pištolj s pripadajućim spremnikom i streljivom, a kojeg ilegalno posjeduje i koji mu je oduzet.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 66 godina, kojeg se sumnjiči za iznudu u pokušaju i oštećenje tuđe stvari.

Tako se 66-godišnjaka sumnjiči da je 29. prosinca na Viru, došao u dvorište kod 62-godišnje žene te prijeteći pokušao iznuditi novčani iznos na ime nepostojećeg duga. Iste večeri je uhićen i nad njim je u prostorijama policije provedeno kriminalističko istraživanje

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađen jedan pištolj s pripadajućim spremnikom i streljivom, a kojeg ilegalno posjeduje i koji mu je oduzet.

Nadalje, sumnjiči se da je 10.kolovoza na Viru, oštetio kabel za struju na dvorištu 54-godišnjeg vlasnika, te time pričinio materijalnu štetu od oko tisuću kuna.

Uz kaznene prijave zbog kaznenog djela iznuda u pokušaju te oštećenja tuđe stvari, 66-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Također protiv njega se zbog posjedovanja ilegalnog oružja podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije