Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršili odredbe

Od uvođenja mjera radilo deset ugostiteljskih objekata u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Vodotoranj, simbol Vukovara i Domovinskog rata, opasan skelama
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
06.05.2020.
u 10:17

Za vrijeme trajanja mjera PU Vukovarsko – srijemska utvrdila je 78 kršenja mjere samoizolacije.

Koliko god se govorilo o potrebi pridržavanja svih mjera koje je donio nacionalni Stožer civilne zaštite svako malo svjedočimo novim slučajevima kršenja tih mjera. Najčešće su to kršenja mjere samoizolacije i kretanja ali bilo je i onih koji su u vrijeme mjera na snazi odlučili svoje ugostiteljske objekte otvoriti. Na području PU Vukovarsko – srijemske u protekla 24 sata policija je zabilježila 2 kršenja Odluke kojom je obustavljen rad ugostiteljskih objekata o čemu je izviješten i Državni inspektorat.

- U dosadašnjem izvještajnom periodu, od početka primjene ove Odluke, PU vukovarsko-srijemska je ukupno evidentirala deset kršenja mjere obustave rada ugostiteljskih objekata, izvijestili su iz policije.

Za vrijeme trajanja mjera PU Vukovarsko – srijemska utvrdila je 78 kršenja mjere samoizolacije. Jedan novi slučaj zabilježen je i jučer, a rekorder je osoba koju je policija u čak 4 navrata uhvatila u kršenju mjere radi čega je ta ista osoba završila u karanteni.  Od početka primjene nadzora kretanja PU vukovarsko-srijemska ukupno je zatekla 619 osoba bez odgovarajuće propusnice za napuštanje mjesta prebivališta, odnosno područja županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije