Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči turističke sezone

Od sutra veće cijene Ubera, na jadranskoj obali start devet kuna

Donosimo vam popis stvari koje ljudi najčešće gube u Uberu
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL
09.05.2018.
u 18:43

U Zagrebu će cijena starta ostati ista – šest kuna, no cijena za kilometar veća će biti za 60 lipa, a po minuti za 20 lipa

Vožnja Uberom u Hrvatskoj od sutra u 12 sati poskupljuje. U Zagrebu će cijena starta za Uber X ostati ista kao i dosad – šest kuna, no povećana je cijena za svaki prijeđeni kilometar s tri na 3,60 kuna te za svaku proteklu minutu vožnje s 0,40 na 0,60 kuna.

Na jadranskoj obali su pak Uberove cijene drastičnije povećane. Start će ondje poskupjeti sa šest na devet kuna a naplata po kilometru poskupjet će s četiri na pet kuna, a po minuti vožnje s 0,45 na 0,50 kuna.

Uber je novi cjenik uveo uoči turističke sezone, kao i prošle godine, s time da je u Zagrebu prvi put sada povećao cijene prije ljeta. U Uberu kažu da im je cilj da korisnicima ponude još kvalitetniju uslugu promjenama koje će značajno povećati kvalitetu Ubera i vozila na platformi u Hrvatskoj. Tvrde da će i dalje biti najpovoljniji za vožnju u gradovima te da će sve cijene, kao i dosad, biti jasno vidljive u aplikaciji pri naručivanju vožnje.

Ključne riječi

Komentara 3

SJ
Samo ja
21:21 09.05.2018.

samo vi dizite,e pa ja se necu ni sa vama voziti... Radije si kupim automobil.

AD
adler77
19:56 09.05.2018.

Gdje sad ministar,on je obecavo jeftiniji taxi nije zakon stupio na snagu a ovi đ-uber za 20posto digli cijene za KM...a vrijeme cekanja za 50posto,a mogu nas derat kako hoce jel ce svakodnevno cjena biti povisena...bravo za naseg ministra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije