Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENTNO

Od ponoći drastično poskupljenje goriva: Evo koliko će sada koštati spremnik od 50 litara

Autombil, gorivo
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
08.06.2020.
u 17:51

Nove promjene na tržištu goriva.

Portal cijenegoriva.info neslužbeno doznaje da će od ponoći sve vrsta goriva poskupiti. Njihove najave do sada su se najčešće pokazale točnima.

Spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti skuplji oko 8,5 kuna. Prosječni spremnik dizela mogao bi poskupiti oko 7,5 kuna, a prosječni spremnik LPG-a mogao bi poskupiti 6 kuna!

To znači da bi litra benzina mogla poskupiti na 8,66 kuna, a litra dizela na 8,25 kuna.

Ključne riječi

Komentara 36

ST
stefj
18:00 08.06.2020.

Kao i svaki puta - nikada gorivo ne pojeftinjuje u skladu sa svjetskim cijenama kada iste padaju, ali uvijek rastu brže i jače od cijena na tržištu... Nama još malo fali da dosegnemo cijene kao kada je nafta bila 60 USD, a sada je ista ispod 40 USD...

PV
prcko.vita
20:37 08.06.2020.

Draga nacijo, samo informativno, u Njemačkoj cijena benzina i dalje ispod 1 eur dakle cca 7 kuna, a PDV spustili na 19 posto. Koliko je ono u Hrvatskoj PDV? E moj narode. I još kada vidim za kakve mizerne plaće ljudi ostavljaju svoju mladost, svoj život koji im nitko neće nikada vratiti, niti hdz ni sdp. Tuga i žalost. Dođe mi samo da plačem. Žao mi je narode što si ovo doživio.

CR
crna.rupa
19:02 08.06.2020.

Imamo Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije