Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od jednostavne zamisli do renomiranog domaćeg branda: Kako je nastao prvi hrvatski toaletni papir?

Ola'la
Foto: Promo
1/4
01.04.2020.
u 08:00

Domaća proizvodna industrija može se pohvaliti pozitivnim primjerom u kojem je jednostavna zamisao postala snažan domaći brand, i to prvi hrvatski brand maloprodajne papirne konfekcije.

Ola'la brand svoj put na police trgovina pronašao je kao Ola'la salveta, a potom se brand razvio u nekoliko kategorija vrhunskih papirnih proizvoda, izrađenih inovativnim tehnologijama od čiste celuloze. Stalan razvoj proizvoda i poboljšanje standarda proizvodnje osigurao je konstantu u kvaliteti papirne konfekcije koju svakodnevno nude kupcima. Budući da se svaki korak proizvodnje pomno planira, naglasak je na dobavljanju sirovina iz održivih izvora, čime se osigurava čišći i ekološki etičan proizvodni proces. Olala brand trenutno okuplja nekoliko kategorija proizvoda: Ola'la toaletni papir, Ola'la kuhinjske ručnike, Ola'la salvete i Ola'la jumbo višenamjenski ručnik.

Foto: Arena Hospitality Group

Budući da nam je zadovoljno kupaca glavna motivacija i vodilja u razvoju proizvoda, vjerujemo da ćete uživati u iskustvu korištenja bilo kojeg od odabranih proizvoda. Dašak luksuza možete unijeti u svoju kupaonicu uz Ola'la troslojni premium toaletni papir, izrađen od 3 sloja čiste celuloze i inovacijama u proizvodnji. Mekoća dodira na vašoj koži, kao i čvrstoća svakog listića, naš je prioritet koji želimo osigurati svakom kupcu. Izaberite između nekoliko mirisa i doživite spa ugođaj u vlastitoj kupaonici.

Foto: Arena Hospitality Group

Ola'la kuhinjski ručnici posebno su razvijeni da bi vaš dom bio savršeno čist. Svaka mrlja lako nestaje, a uz Ola'la kuhinjske ručnike s nekoliko vrsta mirisa, vaš će dom uvijek biti svjež. Želite li isprobati nešto posve inovativno, tu je Ola'la Calorie absorber, kuhinjski ručnici s iznimnom moći upijanja, testiranom i odobrenom u neovisnom laboratoriju s potvrdom o količini upijenog jestivog ulja. Isprobajte ovaj nenadmašan kuhinjski ručnik koji upija čak 280 kcal u samo jednom kuhinjskom ručniku. Ola'la salvete idealan su i dekorativan dodatak svakom stolu, a uz širok asortiman boja i veličina, zasigurno ćete pronaći upravo one koje vam odgovaraju.

Omiljen proizvod je i Ola'la jumbo višenamjenski ručnik, a kupci ga prepoznaju kao "svestranog junaka" koji spremno uskače u bilo kojoj situaciji, bez obzira radite li u vrtu, u kuhinji ili pospremate svoju garažu. Svi Ola'la proizvodi izrađeni su od 100% čiste celuloze te pružaju optimalnu mekoću i ugodu korištenja.

Prvi hrvatski brand papirne konfekcije Ola'la u vlasništvu je tvrtke DELT papir d.o.o., kompanije koja proaktivno i inovativno razvija papirnu konfekciju kako za domaće, tako i za strana tržišta.

Saznajte više o Ola'la brandu na web stranici: deltpapir.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije