Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNE BUNE
Povratak na članak

Od Bostonske čajanke do pojave pokreta 'Black Lives Matter' u SAD-u stao je mali svijet velikih revolucija

Prosvjedi privlače zagovornike, ali i protivnike među običnim ljudima, ali i povjesničarima, ekonomistima, sociolozima, političarima...

Komentari 7

DU
Deleted user
12:27 22.08.2020.

To je pokret ekstremne ljevice izravno financiran preko soc. internacionala i kineske kom. partije koji žele srušiti američku slobodu i demokraciju te uvesti totalitaran sustav kakav smo mi imali prije 1990-e.

VL
XA
xaron
19:38 22.08.2020.

...mali svijet velikih revolucija...autor je pokušao staviti romantičnu notu na neke tvrde činjenice. Svaki od tih protesta predstavlja curenje iz pukotine koja popušta. Nażalost tih pukotina je u US društvu jako mnogo, i ko zna kako če se to završiti.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:17 22.08.2020.

Tamo je strava milone ih bez krova nad glavon .Vrse nuzdu u parkovin i ulican takode higijenu.Bez zdrastvenog.Zao mi tih ljudi.Pisali su o blazenstvu nedaj boze nikome .Pravi divlji zapad

VL
DU
Deleted user
17:38 22.08.2020.

ahahaaa, ne mogu americke podguzne muhe nesto napisat da ne spomenu ruse i kineze. pa clanak je o crncima u americi pa pisite o tome, hebali vas ti rusi i kinezi. Ili je veci bonus kad se svaki put u clanku spomenu rusi i kinezi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.