Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin poginulog branitelja
Povratak na članak

Od boli za ocem pretrčao 60.000 kilometara

Trčanje je odraz mojih trauma, ali i moja terapija. Sve moje dobre ideje za film, za knjigu, za poeziju, sve je to nastalo upravo dok trčim. Trčanje je stanje uma, susret sa samim sobom. Ja sam samome sebi potrčao u susret – kaže 31-godišnji ultramaratonac.

Komentari 4

ML
Mlad75
21:51 17.11.2019.

"Mi se možemo naljutiti na državu i na zakone, ali ja više od toga volim svoju domovinu" ....sve sto covjek treba znati i osjećati za svoju zemlju stane u ovu recenicju...svaka cast

VL
RI
rimac444
21:32 17.11.2019.

Ovakvih dirljivih životnih priča vezanih uz tragediju hrvatskog naroda ima jako puno o kojima bi se mogli snimati filmovi koji su dio naroda i koje želi i treba ovaj narod, a mi plaćamo razne jugo filmove brojnih sramotnih komunjarskih meštara

VL
ZB
Zbrega
22:03 17.11.2019.

Svaka cast za sve

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
23:08 17.11.2019.

I sada netko tko smatra sebe normalnim i da ima karakter kaže kako je rat gotov. Nije gotov dok god postoji ijedna ovakva priča koja je ostala neispričana. Hrvatski mediji da su hrvatski svakodnevno bi objavljivali ovakve priče koje inspiriraju svakog onoga kome je stalo do hrvatske države. Ovo što Šima radi čini me ponosnim što sam Hrvat i što sam i sam dao svoj skromni doprinos u stvaranju Hrvatske države. Šima svaka čast, Bog blagoslovio tebe i tvoju obitelj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.