Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od agronomije i zemlje
Povratak na članak

Od 325 popunili tek 117 mjesta na poljoprivredi u Osijeku

Natalitet, manji broj maturanata, lošiji rezultati državne mature, ali i iseljavanje te teško stanje u gospodarstvu, posebno izraženi u Slavoniji, utječu na lošije upise ove godine

Komentari 2

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:39 20.09.2018.

U neovisnoj državi ništa novo. Smanjuje se broj pučanstva, pa slijedom toga školaraca i studenata. Treba očekivati da će se ovaj trend zaustaviti na 2 miliona pučana, te polovicu školaraca i četvrtinu studenata. Naime naši dični potomci vjerodomoljubnih osloboditelja nemaju potrebu za zgrijevanjem studentske stolice, jer očekuju da će dobiti unosna uhljebnička mjesta. Kada se neovisna država očisti od izdajničkih izroda, čisto vjerodomoljubne vlasti će povesti svoje dvonožne glodare u Raj zemaljski na rodnoj grudi i mir Božji. Problem može nastati kada vjerodomoljubni dvonožni glodari oglodju iznemoglu državnu ragu, pa će im preostati samo medjusobno glodanje.

VL
VK
VKSS
12:37 20.09.2018.

HDZ utvrde

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.