Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
171 -1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar navijač
  navijač:

  Šta ćemo sa onim ženama i djecom koja su silovana u domovinskom ratu od strane velikosrba i komšija a kojima se uopće ne sudi? Jesu li one manje važne od ovih danas? Zanimalo bi me mišljenje Jelene Veljače i Rade ... prikaži još!e Borić o tome , pošto se uporno nameću javnosti kao borci za ljudska prava.

 • Avatar southman
  southman:

  " U porastu spolno uznemiravanje " !? Pa naravno kad se kao takvo kvalificira i najobičnija pohvala nečijem izgledu ! Pogotovo ukoliko dolazi od strane bijelog heteroseksualnog muškarca.

 • zoranos:

  Živimo u vremenima kada se ministri zdravstva moraju javno ispričavati jer su dali kompliment sestrama te kada jednog liberala i ateista Stankovića napadaju jer se usudio gošću pitati postoji li razlika između udvaranja i seksualnog uznemiravanja!!! Naravno da je tužno ... prikaži još!o ovo oko silovanja i sve ono sa Daruvarcem, ali ako ćemo gledati statistiku puno više je pretučenih i ubijenih muškaraca. A kada to kažete onda će reći da je to zato što muškarci provociraju tučnjave i bave se kriminalom - a kod žena ne smijete nikako reći da je žena nešto isprovocirala. Gdje je tu ravnopravnost i ono da žrtva nikada nije kriva??? Živimo u vremenima jednakih i jednakijih - žene!

Još iz rubrike Vijesti

Krešimir Luetić
LUETIĆ POTVRDIO

Od koronavirusa preminuo radno aktivan liječnik obiteljske medicine u Slavoniji

Spašavanje mačke u KB Dubrava
na krovu bolnice

Neobično spašavanje u KB Dubrava: 'Nismo samo za COVID'

U Rijeku je doplovio dugoočekivani plutajući LNG terminal
KAPACITETI VEĆ RASPRODANI

Projekt vrijedan 233 milijuna eura: Brod LNG Croatia doplovio do terminala u Omišlju

2