Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
53 8°C
 • Avatar navijač
  navijač:

  Šta ćemo sa onim ženama i djecom koja su silovana u domovinskom ratu od strane velikosrba i komšija a kojima se uopće ne sudi? Jesu li one manje važne od ovih danas? Zanimalo bi me mišljenje Jelene Veljače i Rade ... prikaži još!e Borić o tome , pošto se uporno nameću javnosti kao borci za ljudska prava.

 • Avatar southman
  southman:

  " U porastu spolno uznemiravanje " !? Pa naravno kad se kao takvo kvalificira i najobičnija pohvala nečijem izgledu ! Pogotovo ukoliko dolazi od strane bijelog heteroseksualnog muškarca.

 • zoranos:

  Živimo u vremenima kada se ministri zdravstva moraju javno ispričavati jer su dali kompliment sestrama te kada jednog liberala i ateista Stankovića napadaju jer se usudio gošću pitati postoji li razlika između udvaranja i seksualnog uznemiravanja!!! Naravno da je tužno ... prikaži još!o ovo oko silovanja i sve ono sa Daruvarcem, ali ako ćemo gledati statistiku puno više je pretučenih i ubijenih muškaraca. A kada to kažete onda će reći da je to zato što muškarci provociraju tučnjave i bave se kriminalom - a kod žena ne smijete nikako reći da je žena nešto isprovocirala. Gdje je tu ravnopravnost i ono da žrtva nikada nije kriva??? Živimo u vremenima jednakih i jednakijih - žene!

Još iz rubrike Vijesti

Katarina Peović
DEVASTIRANA EKONOMIJA

Peović: Za kriminalnu privatizaciju nitko nije kažnjen, a upravo se to odvija u Đuri Đakoviću

Greta Thunberg
NA BOŽIĆNIM PRAZNICIMA

Greta Thunberg zatražila malo odmora: 'Ne možete ovo stalno raditi'

Nova pruga Sv. Ivan Žabno - Gradec - Teškoće na prvoj promotivnoj vožnji
Pruga zvana čežnja

Nakon 52 godine izgrađena nova pruga u Hrvatskoj: Fijasko odmah na prvoj vožnji

14