Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojko obersnel

'Očito je da smo dobili žuti karton, ozbiljno upozorenje da se nešto treba mijenjati'

'SPECIJAL OBZOR15.10.2013. Rijeka - Vojko Obersnel, gradonacelnik Rijeke.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
26.05.2014.
u 16:08

Nisam zadovoljan rezultatima na razini Hrvatske, više je nego očito da smo dobili žuti karton, jedno ozbiljno upozorenje da se nešto u politici, u načinu komunikacije s građanima treba mijenjati, kazao je Obersnel

Izborne rezultate komentirao je danas i predsjednik riječkog SDP-a Vojko Obersnel.

- Zadovoljan sam i nisam zadovoljan. Zadovoljan sam rezultatom u Rijeci, jer su Riječani još jednom dokazali svoju odanost socijaldemokraciji i otvorenom načinu razmišljanja. Što se tiče naše koalicije, u Rijeci su rezultati gotovo istovjetni rezultatima na lokalnim izborima i to je najbolji rezultat u Hrvatskoj. Nisam zadovoljan rezultatima na razini Hrvatske, više je nego očito da smo dobili žuti karton, jedno ozbiljno upozorenje da se nešto u politici, u načinu komunikacije s građanima treba mijenjati - kazao je. Na pitanje vjeruje li da se to može promijeniti Obersnel je kazao da se politikom ne bi bavio kada ne bi vjerovao da se nešto ne može promijeniti.

>>Plenković: Hrvati vjeruju u EU projekt i vide ga kao šansu za izlazak iz krize

>>Rajko Ostojić: Očekivao sam veću izlaznost i bolji rezultat

Komentara 14

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
10:52 27.05.2014.

dobili ste vi crveni karton, samo ne želite izaći s terena nego se grčevito držite za busenje trave i tvrdite da je to trebao biti žuti i da je sudac (narod) prestrogo ocijenio nesposobnost SDP/HNS vlade

KA
kafka
17:04 26.05.2014.

"'Očito je da smo dobili žuti karton, ozbiljno upozorenje da se nešto treba mijenjati'" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Taj 'žuti karton' je velik kao 3/4 nogometnog igrališta - da prekrije sve loše članove SDP-a, HNS-a i ostale kukurlele koalicije. Ako želite opstati i ako želite da ovaj narod i ova država Hrvatska opstane mjenjajte Milanovića, sve ministre, smijenite sami sebe. Nađite među sobom poštene, radišne i domoljubne. Bit će vam teško naći ih ali ih ima samo ste ih marginalizirali. Teško ili nemoguće da ih nađete u svojim redovima nije zato što im nema, nego zato što ih nikada niste ni tražili i smetali su vam, pogotovo oni domoljubni. . . . . . . . .

OS
osica
17:31 26.05.2014.

Eto, sve se mijenja no Rijeka nikako .Zapečatili su joj sudbinu, neki dođoši. Obi miran si pa prodaješ filozofiju. Za Hrvatsku ne prolazi - niste ogledni primjerak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije