Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS

'Očekujemo učinkovitu rekonstrukciju Vlade'

HNS
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
15.07.2019.
u 15:53

Kao liberali pozdravljamo i mogućnost smanjenja broja ministarstava, ali ponovno s jasnim planom i ciljem u nadolazećem razdoblju, stoji u priopćenju HNS-a.

HNS je u ponedjeljak, nakon što je ministar državne uprave Goran Marić podnio ostavku, objavio kako očekuje učinkovitu rekonstrukciju Vlade.

"Nakon ostavke ministra Lovre Kušćevića i danas ministar Gorana Marića u HNS-u možemo samo ponoviti da očekujemo učinkovitu rekonstrukciju Vlade", priopćio je HNS.

U HNS-u pritom smatraju da ona ne smije biti kozmetičke naravi, već za cilj mora imati veću efikasnost i podizanje reformskih procesa u višu brzinu.

"Kao liberali pozdravljamo i mogućnost smanjenja broja ministarstava, ali ponovno s jasnim planom i ciljem u nadolazećem razdoblju", stoji u priopćenju HNS-a.

Komentara 2

MO
moškov
15:58 15.07.2019.

Hns da nije istinito bilo bi zalosno... ...minorna strancica prica bajke o vladi rh... ...najbolje hns dati barem pejcinovckino i maricevo bivse ministarstvo. .e na sto je spao hdz...valjda nize i ne moze...ili moze...

OK
okvals54
16:07 15.07.2019.

Ha,ha,ha,strančica 0,9 %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije