Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PRIZOR!

Obukao se u kosca i šetao plažom pa otkrio zašto to radi

Foto: Screenshot
04.05.2020.
u 10:12

On vjeruje da službeni podaci za COVID-19 nisu pouzdani i da nije napravljeno dovoljno testova niti ima dovoljno zdravstvenih djelatnika u njegovom okrugu da se nose s pandemijom

Nakon što je guverner Floride Ron DeSantis  u petak donio odluku o otvaranju plaža, tisuće stanovnika Floride pojurilo je na njih, a s njima i kosac smrti. Naime, odvjetnik Daniel W. Uhfelder u petak je počeo sa svojom turnejom po plaži odjeven u kosca smrti. 

Njegov cilj je protestirati odluku lokalnih i sazvenih vlasti o otvaranju plaža. Uhfelder odjeven u kosca hoda po plažama u nadi kako će tako postati snažnu poruku posjetiteljima. 

- Nitko nije veći zagovornik javnog pristupa plažama od mene. Volim naše plaže. To je jedan od razloga zašto sam odlučio živjeti ovdje. No, moramo se ponašati pametno. 

On vjeruje da službeni podaci za COVID-19 nisu pouzdani i da nije napravljeno dovoljno testova niti ima dovoljno zdravstvenih djelatnika u njegovom okrugu da se nose s pandemijom. Uhfelder je ranije tužio guvernera Floride u nadi kako će doprinijeti zatvaranju plaža tijekom pandemije. 

Kazao je za lokalne medije kako se nada da će se ljudi prestrašiti kad ga vide i potaknuti ih da u ovoj situaciji ne dolaze na plaže. 

- Ako ovo (kostim o.p.) može dobiti jednu osobu da to shvati ozbiljno, onda sam učinio ono što sam mogao - rekao je Daniel W. Uhfelder, prenosi LiveLeak. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije