Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nelegitimni sud
Povratak na članak

Obrane u Haagu: Odluka o zabrani Herceg Bosne bila uvod u rat

Ustavni sud donio je odluku o zabrani Herceg Bosne dok su Hrvati i Bošnjaci bili saveznici u ratu u rujnu 1992., i to bez nazočnosti Hrvata

Komentari 24

KA
kamenjar0404
21:16 29.09.2017.

Hercegbosnu Muslimani zabranili a Republiku Srpsku priznali a istovremeno ih Hrvatska udomljavala,naoruzavala i branila od Srba !!!! Ovo ni najveci filozof ne bi objasnio !!!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:11 29.09.2017.

Mene nekaj drugo zanima, a voljel bi to čut od nekog malke fiškalski potkovanijeg. Napadi na HR su dolazili većinom s prostora BiH, okuptor je dobival su pomoć najvećim dijelom s prostora BiH koja v tom vremenu zapraf ni nit postojala. Jesmo li onda imali pravo izravno napast tu istu BiH kaj nam sad predstavljaju kakti kak pravnu i ustrojenu državu? Ključ cijele priče je u obrana/osvajanje, a mi nit u jenom trenutku nismo osvajali ništ !!!

VL
IL
ilijan1a
20:56 29.09.2017.

Muslimani na čelu sa Alijom su htjeli muslimansku državu a Hrvatska ih je primala kao izbjeglice i maoružavala.

VL
DU
Deleted user
20:56 29.09.2017.

Pa vrlo jednostavno kako je izgubio na svim poljima od Srba jer Srbi nisu bili naivni kao mi,odlucuje se proširiti na teritorij pi Hrvatima i napada Hrvatska mjesta a istodobno glume ugrožene.A mi Hrvati nasjeli na njihovu igru Alije Izetbegovica i balija.

VL
IB
ibiza
21:18 29.09.2017.

trbali su Hrvati isto svoj tertorij cuvat i amen a nikakvo saveznistvo na greskama se uci

VL
GV
golub Vaso
07:04 30.09.2017.

prodani bosanski Hrvati za interese hercegovaca

VL
CI
cinbenik
06:29 30.09.2017.

HDZe je zamijenivsi legalno birane Hrvate,odmah napustio Sarajevo,negirajuciga kao glavni grad BiH,i sjediste napravili u Grudama. Sve bi bilo lijepo da se nitko nije pobunio,a onda su nakon unistenja Hrvata,ponovo se vratili u Sarajevo,protivno svim zacrtanim ciljevima.MKMPiske,apsolutni prestavnici Hrvata su su tako potvrdili da su najodgovorniji za unistenje Hrvata,a posebno Hrvata Posavine,kojima prodadose vjekovna ognjista ,za neuspjele experimente NDHa nostalgije i poHercegovacenja svih Hrvata...Sada MPMKake u Sarajevu,bez ikakvog cilja,a mrze i Sarajevo i BiH,osim zarad osobnih interesa......Nasatavljaju sa unistenjem svega Hrvatskog.....E sad neznam koliko su njihove odluke legalno,ali znam da se usutise o trecem,kao da ga nikada nisu ni pominjali. ..

VL
Avatar dobry
dobry
22:31 29.09.2017.

Osuditi kriminalce iz tkzv. HRHB, ostaviti RH na miru i zatvoriti poglavlje o neprijateljstvu Hrvata i Bosanaca...i mirna Bosna i mirna Hrvatska! Jedino savezništvo Hrvata i Bosanaca je garancija da nema ništa od velike serbije. Vučićev nedosanjani san je međusobno zavaditi Hrvate i Bosance, što se ne smije dopustiti ni po koju cijenu! Ako mu to uspije, onda mu ni Jadranska obala nije nedokučiva u dogledno vrijeme...

VL
KA
kamenjar0404
16:55 30.09.2017.

Ako moze Bosna i Hercegovina zasto ne moze i obratno,kada je Hercegovina uspjesnija biti Herceg Bosna !!!! Ako je moglo i srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski !????

VL
CI
cinbenik
06:19 30.09.2017.

sigurno je da je nelegalna......No jeli legalna HZHB......Pa jos manje ...Poznato je da su Hrvati birali HDZe ,legalne prestavnike u BiH,koji su odmah zamijenjeni sa Hrvatima,nelegalnim,iz Heregovine.....Tako se Hrvatima 90ih upravljalo iz Gruda,skroz nelegalno......Poznato je da je skroz nelegalna i nebirana HZHB,samoproglasena samo za potrebe Velike Hercegovine i poHercegovacenja svih Hrvata.....Pa zato nam se i sudi u Hagu zbog MKMPiske poHercegovacenja svih Hrvata....Jedan od najvecih apsurda unistavacke HDZe politike,jeste da na raznim obljetnicama stradanja Hrvata branitelja i vijecnika,koji su poginuli do 1993,citaju mrtvim da su oni ustvari poginuli za samounistenu HRHB,a da o njoj nisu imali pojma......Ili recimo poginulim vijecnicima HZHB,da su oni ustvari takodje ginuli za HRHB,a da nisu imali pojma o njoj........Pokusalo je HDZe zlo ,retroaktivno sve to uobliciti,ali su napravili jos veci gaf.....Pa tako recimo,pocese nametati da su nelegalnu i nenarodni prestavnici Hrvata iz Hercegovine,proglasili HZHB,na dan pada Vukovara,a da nitko od Hrvata nije ima pojma......Pa da i jeste tako,kada onda proglasise HRHB....Mozda na zasijedanju AVNOJa...Sve je moguce sa unistavacima Hrvata iz unistavackog HDZea..

VL
DU
Deleted user
21:57 29.09.2017.

A što je to Herceg-Bosna?

VL
NO
nogogaz
20:54 29.09.2017.

Nepriznavanje suda i njihovih odluka tradicija balkana... Ali da ne priznavamo ni krivdu hrv ratnih zločinca, koji umazali domovinski rat? Pa ni arbitražnog suda.... Ej balksn suncem obasjan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.