Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Peternel nastavio obračun s Buljem: Dozvoljeno je imati svoje mišljenje, neovisno o količini kozmetike

Igor Peternel
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
29.04.2016.
u 21:20

– Tako mene napada Igor Peternel, muškarac koji na kozmetiku troši kao ja na hranu- napisao je ranije Miro Bulj na Facebooku nakon što je Peternel kritizirao njegovo saborsko izlaganje. Na Buljev odgovor kasnije je ponovno reagirao Peternel.

Igor Peternel, potpredsjednik HHO-a na Facebooku je komentirao saborsko izlaganje Mostova zastupnika Mire Bulja.

– Vozeći, poslušao sam saborsko izlaganje Bulja u ime Mosta o istraživanju nafte u Jadranu – "sveto tlo, škoj, kaplja hrvatskog mora, naš ribar, težak, branitelj krvlju oslobađa"...nigdje podatka, broja, znanstvenog citata,,vrijeđa SDP, bivšu ministricu, vrijeđa HDZ...

Kakvi jeftini populisti!!

– Na tren sam pomislio da Grdović recitira svoju novu pjesmu za Splitski festival! – napisao je Peternel u svojoj objavi na Facebooku. 

Nakon njegove objave na istoj društvenoj mreži reagirao je Miro Bulj.

– Tako mene napada Igor Peternel, muškarac koji na kozmetiku troši kao ja na hranu pa ću biti nježan da se momak ne uplaši. Dragi moj Igore, možda ti moje izlaganje ne zvuči jako stručno jer sam ti se ja kao radničko-seljačko dijete iz 4. gardijske tukao s četnicima dok si ti studirao po fakultetima i kasnije Amerikama. Možda ne izgovaram efektne fraze kao ti ili neki drugi, ali se u Saboru borim pošteno, sa srcem i najbolje što znam. Sve za svoj narod cetinskog kraja i sve kojima moj glas u Saboru nešto znači. Dolazim na svaku sjednicu i dajem sve od sebe jer znam da me teškom mukom plaćaju svi građani Hrvatske.

Dragi moj momče, Hrvatsku nisu upropastili oni bez škole, oni što pjevaju o škoju, moru, niti branitelj što krvlju oslobađa, niti težak ili ribar. Hrvatsku su upropastili oni koji brane Mamića ne zato što su dinamovci nego zato što im za Mamića radi žena. Hrvatsku su upropastili oni koji Torcidi i BBB-u broje uvrede na stadionima, a sami se u loži časte s kriminalcima. Hrvatsku su upropastili oni koji reklamiraju HDZ ne zato što su domoljubi nego zato što idu na frizuru kod Karamarkove supruge. Hrvatsku su upropastili oni što se druže sa SDP-ovcima, ne zato što ih briga za sirotinju, nego zato što dogovaraju posliće. Hrvatsku su upropastili oni koji će za sitne pare braniti i zagovarati i crnog vraga, samo ako od toga imaju koristi. Oni koje umjesto ideala zanimaju skupa putovanja, pomade, fina hrana, šampanjac i život na visokoj nozi. Možda nisam dio te elite kao ti, Igore, ali sam svoje mjesto u Saboru zaradio pošteno i s puno truda i rada. Bilo bi dobro da se i ti kandidiraš i pomogneš svojoj domovini znanjem koje si stekao dok sam ja „gubio dane“ u rovovima – napisao je Bulj. 

Nakon žestokog odgovora Bulja ponovno se na Facebooku oglasio Igor Peternel. 

– 1. Drago mi je da gospodin Bulj primjećuje moj njegovani izgled s obzirom na to da, nažalost, ja ne mogu reći da primjećujem njegovu stručnost u temi o kojoj je danas govorio u Saboru.

2. Kad je o bušenju Jadrana riječ, onda se tu govori o zaštiti okoliša, a u tom području sam doktorirao pa nešto o tome mislim da znam. Problem bušenja kopna i istraživanja nafte je zbog trajnog onečišćenja podzemnih vodotokova puno veći s obzirom na to da se tu radi o trovanju pitkih voda. O tome nitko ne govori.

3. Poštujem ratni put gospodina Bulja, ali taj put nema nikakve veze s temom oko koje je danas govorio u parlamentu.

4. U ovoj je zemlji još uvijek dozvoljeno imati svoje mišljenje, neovisno o ratnom putu i količini kozmetike i nadam se da po dozvolu za mišljenje zasad ne treba ići u Nacionalno vijeće Mosta. Što se pak tiče okolišnih tema, rado ću Mostu dati besplatan savjet ako ga zatraži! – napisao je Peternel.

>> Burni odgovor Mire Bulja Josipu Petroviću

Komentara 68

Avatar juricamesko
juricamesko
19:55 29.04.2016.

Miro veliko poštovanje tvom ratnom putu,tvojoj borbi za boljitak Cetinskog i Sinjskog kraja ali brate moj sve se više gubiš.smanji tenzije jer nema koristi ni tebi ni nama da svako drugi dan nekoga izvrijeđaš.probaj ako je do tebe držati sve te rogove u vreći i natjeraj ih da svi skupa nešto napravite korisno za svoju državu.toliko možeš pokušati.

ZG
zorbas.grk
20:15 29.04.2016.

Tko mu je dao glas neka u njemu uživa

DU
Deleted user
21:15 29.04.2016.

Ovaj MOST nema nista drugo osim parola,najvece cudoviste na politickoj sceni ikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije