Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
devet kaznenih prijava

Obračun kod Gospića: Potukle se dvije obitelji, jedna žena dobila sjekirom u glavu

policija očevid
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
04.12.2019.
u 13:46

Načelnik općine Brinje Zlatko Fumić Hini je kazao kako ima saznanje da su u sukobu zapravo dvije žene pa su se u njihovu svađu umiješali muškarci

Čak devet kaznenih prijava policija je podnijela nakon sukoba dviju obitelji 22. listopada u Brinju, a uz sedam muškaraca i ženu koji će odgovarati za sudjelovanje u tučnjavi, 43-godišnjak je prijavljen za pokušaj ubojstva. U policiji kažu da je 43-godišnjak koji je prijavljen za pokušaj ubojstva 22. studenoga oko 11 sati došao u dvorište obiteljske kuće 44-godišnjaka u Brinju sa sjekirom u rukama. 

Sjekirom je u glavu udario 40-godišnjakinju koja je prošla s lakšim ozljedama. No potom je došlo do tučnjave između 22-godišnjaka, 44-godišnjaka, 47-godišnjaka, 49-godišnjaka i 72-godišnjaka s jedne strane te maloljetnika, 32-godišnjakinje, 43-godišnjaka i 68-godišnjaka s druge strane.

Uz 40-godišnjakinju koja je sjekirom udarena u glavu, lakše je ozlijeđen i maloljetnik, dok su s teškim ozljedama završili 43-godišnjak i 72-godišnjak. U policiji kažu da su svi prijavljeni s područja Brinja, no ne otkrivaju detalje obračuna.

Načelnik općine Brinje Zlatko Fumić Hini je kazao kako ima saznanje da su u sukobu zapravo dvije žene pa su se u njihovu svađu umiješali muškarci.

"Svi su oni Romi, ali se izjašnjavaju kao Hrvati. Do sada nismo imali problema, ovo je prvi obračun između romskih obitelji u našoj općini. Iako u konkretnom slučaju ne znam točno što je uzrok sukoba, poručujem svima da osuđujem bilo kakvo nasilje te da takvo ponašanje nije civilizirano", kazao je Fumić.

Ključne riječi

Komentara 12

MO
modovisisajteMaraschino
14:04 04.12.2019.

ni ne treba čitati tekst do kraja... čim se imena skrivaju znaš da su manjina

DR
Drmiha
14:09 04.12.2019.

Znači, ono što se može zaključiti je to da im treba dati još više sjekira.

LA
lazovcina
18:14 04.12.2019.

Sad obadvije familije treba strpat u jednu prostoriju, svakom od njih u jednu ruku dati noz, a u drugu sjekiru i naglasit im da iz prostorije ziva moze izac samo jedna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije