Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Dubrovniku

Premlatili sezonce: Udarali su ga tacnom u lice. Vrištao je, slomili su mu zube

Jarun policija
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
01.08.2019.
u 13:55

Dvojica sudionika tučnjave su ozlijeđena. Pružena im je liječnička pomoć u Općoj bolnici Dubrovnik

U srijedu uvečer oko 21 sat u jednom restoranu na dubrovačkim Pilama, na ulazu u Stari Grad, došlo je do tučnjave dvojice sezonskih radnika iz Slavonije s jedne strane i trojice domaćih momaka s druge strane. Tukli su se, navodno, pred zgroženim gostima. 

Davorka Bečić, glasnogovornica Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske potvrdila nam je kako je policija dan ranije intervenirala u restoranu na Pilama zbog tučnjave. – Sva petorica sudionika događaja su privedena, trenutačno se nalaze u prostorijama policije. Kriminalističko istraživanje još je u tijeku, obavljaju se razgovori i istražuju okolnosti događaja nakon čega ćemo raspolagati s podrobnijim informacijama – rekla je Bečić.

Dvojica sudionika tučnjave su ozlijeđena. Pružena im je liječnička pomoć u Općoj bolnici Dubrovnik, ali Bečić kaže da nisu dobili teške ozljede pa nisu hospitalizirani te su zajedno s ostalima privedeni u policiju. Dubrovački mediji objavljuju kako su jednom Slavoncu izbijeni zubi i rasječeno čelo.

– Molim vas. Odmah na početku da razjasnimo jednu stvar. Ovo nije bila tučnjava. Tučnjava je kada imate više pojedinaca na jednoj strani i više pojedinaca na drugoj pa se oni potuku. Ovo je sinoć bio brutalni napad i brutalno premlaćivanje, rekao je za 24sata šokirani direktor tvrtke čije su radnike, sezonce iz Slavonije, pretukla trojica muškaraca.

Kako se doznaje, radi se o 25-godišnjaku i 24-godišnjaku iz Slavonskog Broda, a njih su napala  dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi direktor, napali su ih bez ikakvog povoda.

– Dvojica mojih kolega nosila su opremu i hodala po cesti, po normalnoj javnoj površini kada su ih napala trojica domaćih dečki, najvjerojatnije pogonjeni mržnjom jer su čuli slavonski naglasak. Nikakav povod im moji kolege nisu dali. Nisu ih ni krivo pogledali. Oni su ih napali iz zasjede s leđa – rekao je.

– Vikali su: "Zaklat ćemo vas sve, sve ćemo vas pobiti". Moji kolege normalno su radili svoj posao. Jedan od njih je zapomagao: "Zašto? Zašto?" Ne mogu opisati brutalnost tih ljudi. To se treba okarakterizirati kao pokušaj ubojstva s obzirom na silinu i način na koji su ih udarali. Jednog sezonca iz Slavonije uhvatili su s leđa dok ga je jedan od napadača udarao oštrim dijelom metalne konobarske tacne u lice. Momak je vrištao u pomoć. Unakazili su mu lice, slomili zube... Drugi sezonac iz Slavonije ima masnice po cijelom licu i posjekotinu na podlaktici. Porezali su ga očito nečim oštrim. Njega su na početku napada i gušili – šokiran je direktor.

Dubrovački medij objavljuje kako su jednom Slavoncu izbijeni zubi i rasječeno čelo. Sudeći po neslužbenoj verziji priče koja se proširila Gradom, sukob nema nikakve veze s regionalnom netrpeljivosti. Priča se kako su trojica domaćih mladića koji su sudjelovali u tučnjavi iznajmljivači kajaka i koriste prostor nedaleko od restorana te su već neko vrijeme u sukobu s ugostiteljima, navodno im uklanjaju stolove. Sezonci i kajakaši prvo su se verbalno sukobili, ali svađa je vrlo brzo prerasla u fizički obračun.

Ključne riječi

Komentara 116

IP
infо_punkt
12:48 01.08.2019.

Dakle, sve je jasno. Trojica domaćih neradnika i bitangi "od prije poznatih policiji" napala su i osakatila dvojicu radnika, koji su došli raditi umjesto njih, kako bi business njihovih roditelja, na kojem parazitiraju, održali na životu. Al zanimljivo, ne bi dalmoš bio dalmoš, kad bi išao jedan na jednoga. To tamo ne postoji. Dalmacija u mom oku.

Avatar rubinet
rubinet
11:32 01.08.2019.

Sramota! Samo drastične zatvorske kazne mogu prevenirati val nasilja . Sve to poslat u Lepoglavu .

GA
godanj.ana
11:47 01.08.2019.

Ja stvarno poludim kad pročitam nasilnik od proje poznat policiji. Da je dobio po džepu nebi to više radio. Naravno ne simboličnu kaznu kakve su naše. Da za ponovljeni slučaj ide u zatvor bez suđenja. To je sramota za cijelu zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije