Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJTOPLIJI DAN

Oboren temperaturni rekord za veljaču, u Rijeci je danas izmjereno čak 24,9°C

Rijeka: Učenici gimnazije uživaju na suncu na stepenicama uz hotel Bonavia
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
24.02.2021.
u 14:24

Dosadašnji rekord držalo je Gradište kraj Županje gdje je 2008. izmjereno 24,7°C

U Hrvatskoj je danas zabilježen najtopliji dan u povijesti mjerenja u veljači.

U Rijeci je, naime, izmjereno čak 24,9 stupnjeva Celzijevih, što je najviša temperatura zraka u veljači u Hrvatskoj. Dosadašnji rekord držalo je Gradište pokraj Županje, gdje je 2008. izmjereno 24,7°C, piše Istramet.

U Rijeci je stari rekord zabilježen  22. veljače 1990. godine, a iznosio je 21,4°C. Novi rekord je premašio stari za čak 3,5°C.

 

Toplo je danas i u ostatku Hrvatske, a više od 20 stupnjeva Celzijevih izmjereno je i u Pazinu, Kninu, Senju, Crikvenici, Imotskom, Metkoviću, Krku, Sinju...

Komentara 4

Avatar Vlaho
Vlaho
15:19 24.02.2021.

Moj drug komesar tamo 43 me je naučio iz priručnika kominterne: Akcija-reakcija-mobilizacija. Tada je to bilo: Drugovi utamane nijemce ili talijane, Oni se osvete po civilima jer se drugovi dobro sakrili i onda slijedi mobilizacija civila u drugove. Sad jeje isto : ali Drugovi izgube rejting zbog lopovluka-član izazove pričom o zabrani ulaska jednoj partiji-partija nasjedne i reagira-građani iz inata opet glasaju za komuniste...

Avatar Vlaho
Vlaho
15:22 24.02.2021.

Nakon gerila marketing akcije TRI ŠIMIJE i celzijusi su poskočili. Klasična akcija reakcija mobilizacija nakon pada rejtinga partiji zbog lokalnih lopovluka....i sad opet imamo povoljnu preidzbornu inat klimu za drugove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije