Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRANA VUKOVARA
Povratak na članak

Pavliček na obljetnici: 'Zadro je bio prvi među divovima koji su stali u obranu protiv velikosrpske agresije'

U Vukovaru su istim povodom bili i ministri obrane i vanjskih poslova, Mario Banožić i Gordan Grlić Radman, koji su također govorili o značaju kakav je Zadro imao među braniteljima i kako je postao jedna od ikona hrvatske borbe za neovisnost.

Komentari 10

MO
morituriite
17:35 16.10.2020.

Zadro stao u obranu Hrvatske od današnjih strateških partnera hdz-a! I neka sada netko kaže da to nije ludilo. Hdz nas je izdao na svim mogućim poljima.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
19:11 16.10.2020.

Je li bio HDZ-ov koalicijski partner na komemoraciji? Potpredsjednik Vlade?

VL
IJ
I ja tebi
17:22 16.10.2020.

Hrvatska ispred svega .

VL
BO
boovuu
17:18 19.10.2020.

Pavliček na obljetnici: 'Zadro je bio prvi među divovima koji su stali u obranu protiv velikosrpske agresije' ------------------------------------------- nije istina. prvi je Tomislav Merčep a Zadro je do njega. bio je zamjenik Tome.

VL
JA
jadnatikoza
17:22 16.10.2020.

Točno tako, Zadro je istinski heroj. Dok ste vi drugovi iz partije prešli u HDZ pa uništavali našu privredu i krali imovinu jugoslavenskih državnih poduzeća, Zadro je sa braniteljima krvavo branio grad za svaki pedalj zemlje. Ne trebam ni spominjat kako ste odbili civile izvući iz grada, kasnije naftu prodavali srpskim tenkovima i oružje za obranu Vukovara poslali u Hercegovinu da bi naoružali HVO. Sve za Šuškove i Tuđmanove bolesne ambicije...

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
01:21 18.10.2020.

povampirena zenga moze da ocekuje poset milicije druga bozinovica, jer je andrejin medved od varivoda na skupu cuo govor mrznje u reci ‘velikosrpska’.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.