Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tko se zadnji smije...'

Objavom na internetu zabrinula bivše partnere pa pala u ruke policije

testiranje
Foto: Getty Images
09.08.2019.
u 12:23

Američka policija istražuje ženu koja je na Facebooku objavila da je HIV pozitivna

Američka policija istražuje ženu čiji je video postao viralni hit na internetu nakon što ga je objavila na Facebooku.

Brandi Yakeima Lasiter iz Americusa u američkoj saveznoj državi Georgiji objavila je da je HIV pozitivna te je muškarcima s kojima je bila, a koji su joj, tvrdi ona, nanijeli nepravdu, poručila da ih je zarazila opasnim virusom.

– Tko se zadnji smije, najslađe se smije – poručuje ona u snimci.

Nakon što se video proširio internetom, u cijelu priču se uključila i policija. Oni tvrde kako je sve laž te da 36-godišnjakinja nema HIV, ali da se mora još jednom testirati.

Naime, ona je policiji predala nalaze krvi iz 2018. godine prema kojima nije zaražena virusom, no policija traži da se podvrgne drugom testiranju.

Kada ju je policija privela na ispitivanje rekla im je kako je bila ljuta na osobe koje spominje u videu, a riječ je uglavnom o njezinim bivšim partnerima.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:46 09.08.2019.

Živjelo hrvatsko novinarstvo!

KO
Kora
14:54 09.08.2019.

Ne znam kako bih se izrazila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije