Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuo u nesreći u Zagrebu

Oproštaj od kolege policajca: Saša, neka te čuvaju anđeli

Policajac Saša Modrić
Foto: Sindikat policije/Facebook
27.03.2019.
u 13:13

Očevid prometne nesreće obavila je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva

Zagrebačka policija objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila u utorak navečer na zagrebačkoj obilaznici, a u kojoj je poginuo policijski službenik (32).

U priopćenju navode kako je policajac ulaskom u desni zavoj na čvoru Jankomir prilikom izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad motorom zbog neprilagođene brzine. Naletio je na metalnu zaštitnu ogradu od koje se odbio. Vozač je tada pao i udario u metalni stup nosača ograde. Motor se nastavio kretati te se nije zaustavio sve dok nije udario u ogradu na suprotnoj strani kolnika.

– Očevid prometne nesreće obavila je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva. Od 19.15 do 22.40 sati promet na spojnom kolniku autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom bio je obustavljen, a nakon toga se postupno normalizirao – objavila je policija.

Na Facebooku se oglasio Sindikat policije Hrvatske koji se oprostio od kolege:

"S velikom tugom izvješćujemo da je dana 26. ožujka 2019. godine, u 31-oj godini života preminuo član SPH Saša Modrić, djelatnik Mobilne jedinice prometne policije. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminulog kolege.

Vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja objavit ćemo naknadno. Počivao u miru Božjem i neka te čuvaju anđeli!", stoji u objavi.

 

Komentara 4

BI
bihhib
12:02 27.03.2019.

R.I.P. Laka ti zemlja

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:52 27.03.2019.

Rip

CR
CroVictoria
16:22 29.03.2019.

Zašto je ovaj mladi život utihnuo. Laka ti zemljica i počivaju u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije