Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drogiraju se, tuku ih...

Objavljene šokantne snimke solinskih huligana koji maltretiraju stanare

Solin
Foto: Google Street View
26.05.2019.
u 19:17

Skupina mladića redovito se okuplja ispred zgrade gdje se drogiraju, maltretiraju stanare, tuku ih, dilaju drogu, oštećuju inventar zgrade, pale portafone i poštanske sandučiće, razbijaju nadzorne kamere, lome ulazna vrata...

Stanare jedne zgrade u Solinu više od godinu i pol dana maltretira skupina mladih huligana, a Slobodna Dalmacija objavila je njihove snimke i fotografije na kojim se vidi kako se mladići drogiraju i nasilno pokušavaju ući u zgradu.

Skupina mladića redovito se okuplja ispred zgrade gdje se drogiraju, maltretiraju stanare, tuku ih, dilaju drogu, oštećuju inventar zgrade, pale portafone i poštanske sandučiće, razbijaju nadzorne kamere, lome ulazna vrata..., piše Slobodna Dalmacija.

– Vlasnik zgrade je Grad Split koji nakon upornih apela ne čini ništa da bi zaštitio stanare, pa čak ni svoju imovinu. Stanouprava koja je zadužena za održavanje i upravljanje zgradom i ne pokušava popraviti ono što je potrebno da zgrada zadovolji najosnovnije zakonske sigurnosne i uporabne uvjete, a njihovo opravdanje je da nema smisla kad će narkomani to opet uništiti – pričaju očajni stanari.

Riječ je o zgradi ulaza br. 35 na adresi kralja Petra Krešimira IV. u solinskom Japirku.

Na snimkama se vidi kako pet, šest mladića, uglavnom u kapuljačama, pale portafon upaljačem, nogama tuku u ulazna vrata, kišobran zabijaju u portafon ili sjede u stubištu zgrade i drogiraju se.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar lopovskiadzovac
lopovskiadzovac
19:57 26.05.2019.

Što policajci tamo rade? Spavaju na radnom mjestu ,trpajte bandu u zatvor i na liječenje od droge.

ME
medvedgrad
20:09 26.05.2019.

Solin je odavno hrvatski Bronx. Policija ne radi nista.

OB
ObrenM
20:08 26.05.2019.

Ne slazem se da je situacija tako losa.Mozda stanari ne govore istInu,jer ministar Bozinovic kaze, da je unutrasnje sigurnosno stanje odlicno.Mozda nije pogodio pravu dioptriju pa mu je misljenje suprotno od misljenja najveceg broja puka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije