Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opustili se

Objavljena snimka! Par se 'pohvatao' usred rive u Makarskoj

Seks
Thinkstock
19.08.2017.
u 11:21

Nevjerojatan prizor snimljen je usred makarske šetnade - dvoje mladih koji su se prepustili strastima bez ikakve zadrške

Poznato je da ljeto "budi hormone" i parovi se češće odlučuju na spolne odnose upravo za ljetnih mjeseci i tijekom odmora. 

No, jedan je par odmoru i ljetnom seksu dao sasvim drugi nivo. 

Nevjerojatan prizor snimljen je usred makarske šetnade - dvoje mladih koji su se prepustili strastima bez ikakve zadrške, javlja 24 sata.

Brojni prolaznici bili su šokirani, dok su se britanski turisti, koji su snimili prizor, potiho smijuljili iza kamere. Međutim, nitko ih, čini se, nije pokušao potjerati. 

Je li u ovom slučaju na kraju reagirala policija i potjerala par na neko prigodije mjesto za spolni odnos, nije poznato. 

 

Ključne riječi

Komentara 41

OB
ObrenM
12:28 19.08.2017.

Ovo nam donose slobode Europe.Ode i ono malo preostalog morala.Zakon je neumoljiv prema sirotinji u potrebi,a ova sablazan se tolerira.Kada bi netko snimio ovu stoku u krupnom planu i objavio njihove generalije bio bi drasticno kaznjen.Vec postoje pedofilske udruge,uskoro niti to nece biti kaznjivo,jer je to u duhu vremena.

Avatar pendreck
pendreck
13:19 19.08.2017.

to se rjesava snimanjem i stavljanjem na facebook. ....ionako su svi mladi biometrijski snimljeni "zahvaljujuci" facebooku, dakle prepozna te automatski... besplatni pornic

DU
Deleted user
12:52 19.08.2017.

Ljudi, kada vidite takve trebate udariti u smijeh iz sveg grla. Jer to i jest presmiješno; poremećeni jadnici kojima se digne samo pred publikom a ženske obožavaju da ih što više ljudi gleda jer misle da su naj ...i naravno,o, pozvati hitnu i reći da su "zapeli" i ne mogu se erazdvojiti... Može i polijevanje kojom kantom ledene vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije