Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video iz auta

Objavljena snimka nastala trenutak prije sudara u kojem je poginula djevojka

Shania McNeill
02.05.2019.
u 09:45

Djevojka je svojim jurećim automobilom prelazila u suprotni trak i igrala se ''kukavice'' s automobilima koji su joj prilazili, no to ju je, doslovno, stajalo života

Objavljena je snimka iz automobila koji je vozila 21-godišnjakinja iz Australije, a koja je poginula u nedjelju u stravičnom sudaru.

Shania McNeill svojim se Suzukijem u nedjelju oko 1.15 sati ujutro zabila u Nissan Micru na cesti Richmond na zapadu Sydneyja.

Djevojka je na mjestu preminula, a njezine dvije suputnice, Faeda Hunter i Hazel Wildman te dva muškarca iz drugog automobila ozlijeđeni su.

Policija sada istražuje video koji je snimljen nekoliko trenutaka prije nesreće, a na kojem se vidi opasna vožnja zbog koje je 21-godišnjakinja stradala.

 

Djevojka je, naime, jurećim automobilom prelazila u suprotni trak i igrala se ''kukavice'' s automobilima koji su joj prilazili.

Pritom je pozirala prijateljici koja ju je snimala, a Faeda Hunter video je potom objavila na Snapchatu.

Na kraju snimke vidi se zabrinuto lice vozačice, a video se potom prekida.

Iako je djevojka poginula, njezina prijateljica Hazel Wildman idući je dan objavila selfie iz bolnice na kojoj pozira s drugom djevojkom koja je bila u automobilu.

Ključne riječi

Komentara 35

HE
herojulice
10:20 02.05.2019.

Nadam se da je poginula samo ona i da nitko drugi nije stradao. Kada zakoni ne djeluju bar djeluje prirodna selekcija.

BI
Bilstein
10:27 02.05.2019.

Iako je djevojka poginula, njezina prijateljica Hazel Wildman idući je dan objavila selfie iz bolnice na kojoj pozira s drugom djevojkom koja je bila u automobilu. ova recenica sve govori o danasnjoj omladini. drugarica joj mrtva a ona kao dada se nista nije desilo. i takvi bi da donose zakone i mijenjaju drustvo

BI
Biouskoli91
10:42 02.05.2019.

Jedino je tragicno da je dvoje iz drugog auta ozljedjeno. Steta sto joj nije naisao sleper....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije