Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNA SNIMKA

Stadion se počeo urušavati, a na krovu su snimili zastrašujuću scenu

Urušavanje sportskog centra, poginuo radnik
Foto: Screenshot
01.02.2020.
u 17:44

Na dramatičnoj snimci dronom vidi se kako radnik pilom reže držače krova da bi se potom ta golema struktura srušila. Pokušao se spasiti tako što je ušao u kabinu dizalice, ali nije uspio

Građevinski radnik poginuo je kada se na njega srušio krov sportskog kompleksa u Sankt Petersburgu, prenosi u petak BBC.

Na dramatičnoj snimci dronom vidi se kako radnik pilom reže držače krova da bi se potom ta golema struktura srušila. Pokušao se spasiti tako što je ušao u kabinu dizalice, ali nije uspio. Tijelo 29-godišnjaka kasnije je pronađeno pod ruševinama.

On je bio jedan od četvorice radnika koji su rezali metalne držače kako bi se rastavio krov sportskog i koncertnog kompleksa otvorenog 1980., a koji se obnavlja jer će se ondje održati Svjetsko prvenstvo u hokeju 2023.

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

PA
Pahor
08:11 02.02.2020.

Kad se ne pridrzavas mjera zastite na radu. Dizalica i kavez su tu. Da je radio iz kaveza ili barem bio vezan za njega, prezivio bi. Na zalost, radnici si cesto zele olaksati posao pa zanemare sigurnost misleci da see nesrece dogadjaju nekom drugom

AA
aabbcc
20:11 01.02.2020.

Da radnik reze nosace dok se ne srusi krov i poslije nekih 10 prerezanih krov se srusio. _Svasta!, trebao je sef biti dole sa kamionom.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:30 01.02.2020.

Ovakva amaterska rušenja su bila zadužena za zemlje trećeg svijeta. Kada pokušavaju neku stambenu zgradu srušiti tako što u bager u temeljima razbija, zgrada se zatim sruši i poklopi sve ispod sebe, mrtvih na desetke. Nije mi jasno kako netko može zamisliti rušiti na ovakav način. Radnik je pokušao preskočiti ogradu i domoći se košare koja je visjela na dizalici, ali nije uspio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije