Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica

Objavio oglas da crnka traži muškarca i preusmjerio pozive na bivšu djevojku

mobitel, telefon
Thinkstock
30.11.2018.
u 15:47

Od lipnja do kolovoza 2018. godine u Peterancu je učestalo mobitelom slao poruke svojoj bivšoj djevojci i njezinoj kćerki, te na Internetu i teletekstu objavio više oglasa

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 40-godišnjaka zbog nametljivog ponašanja i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Od lipnja do kolovoza 2018. godine u Peterancu je učestalo mobitelom slao poruke svojoj bivšoj djevojci i njezinoj kćerki, te na Internetu i teletekstu objavio više oglasa u kojima je napisao da "razvedena crnka traži muškarce", a sve ponude na oglase preusmjerio na brojeve mobitela bivše djevojke!

- Okrivljeniku se stavlja na teret i da je 5. kolovoza 2018. u nadležnoj policijskoj postaji podnio kaznenu prijavu protiv dvije osobe zbog prijetnje, u kojoj je naveo da je primio više SMS poruka prijetećeg sadržaja na svoj mobitel, iako je znao da kazneno djelo nije počinjeno jer je poruke s prijetećim sadržajem poslao sam sebi - kažu u Općinskom državnom odvjetništvu.

Komentara 3

IL
ilijan
20:16 30.11.2018.

Koji kreten

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:15 30.11.2018.

Tako i @EUJ nudi svoju hanumu a nama glumi da je lijevo liberalnih nazora 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije