Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je izlaz?

Objavili fotografije sobe koju iznajmljuju, no svi su uočili samo jedno

soba
Foto: Twitter
11.04.2019.
u 12:24

Prema fotografijama, soba od samo nekoliko kvadrata ima bračni krevet, pisaći stol sa stolcem i ormar. Ima veliki prozor koji daje mnogo svjetlosti, no nigdje se na fotografijama ne vide vrata kroz koja se ulazi, odnosno izlazi iz sobe

Iznajmljivanje stanova u Londonu vrlo je unosan biznis, no stanodavci bi svojim podstanarima trebali osigurati barem ulaz u sobu koju im iznajmljuju.

Na popularnom britanskom servisu za iznajmljivanje soba i pronalaženje cimera SpareRoom objavljen je oglas ''Ugodne svijetle dvokrevetne sobe s bračnim krevetom''.

Prema fotografijama, soba je to od samo nekoliko kvadrata, u njoj se nalazi bračni krevet, pisaći stol sa stolcem i ormar. Ima veliki prozor koji daje mnogo svjetlosti, no nigdje se na fotografijama ne vide vrata kroz koja se ulazi, odnosno izlazi iz sobe.

Iznos najma iznosi 145 funti tjedno, odnosno 572 funte (oko 5000 kuna) mjesečno s depozitom od 620 funti.

– Molim vas, pogledajte ove fotografije i recite mi da prozor ili ormar nisu jedini izlaz iz ove sobe – objavljeno je na Twitteru nakon čega se ta objava proširila internetom.

Mnogi su uočili kako ormar ima kotačiće pa pretpostavljaju da ga se treba 'samo' pomaknuti kad se izlazi iz sobe.

Nakon što su o ovoj sobi svi počeli govoriti, oglas je uklonjen. Ili je soba iznajmljena. To ćemo teško otkriti.

VIDEO Slučajno ostavio auto-kameru uključenu kod kuće, šokirao kada je vidio što mu je supruga radila

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:33 11.04.2019.

Ormar se pomiče naprijed -nazad a iza njega su vrata..Pametnom sve jasno..

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:27 11.04.2019.

eto, cijena u Londonu, 5000 kuna mjesečno, samo za ovaj sobičak. I, pitanje je još u kojem je to dijelu Londona? Koliko onda košta najam, recimo, dvosobnog stana sa DB, u nekom pristojnijem kvartu???

DO
Dotepenec
14:35 11.04.2019.

Stručnjaci, ulaz vam je lijevo od ormara tj. ormar je postavljen da zaklanja pola ulaza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije