Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo je uznemiravanje'

Objavila fotografiju svog dermatologa pa je napali: Nisi to smjela učiniti

liječnik
Foto: Getty Images
1/3
16.04.2019.
u 10:51

Fotografiju je snimila bez znanja svog liječnika i objavila je na svom Twitter profilu, no to se nije svidjelo brojnim muškarcima koji smatraju da ga je riječ o seksizmu

Da trebamo paziti što objavljujemo na društvenim mrežama najbolje se uvjerila korisnica Twittera pod nadimkom Purple Godess.

Ona je objavila fotografiju svog dermatologa kojeg je fotografirala dok je bila na pregledu, aludirajući na to kako je zgodan.

Fotografiju je snimila bez znanja svog liječnika i objavila je na svom Twitter profilu uz potpis 'Moj Bože, moj dermatolog dobar kao sr...'

Iako su mnoge žene odmah pozitivno reagirale i lajkale joj fotografiju te pisale kako i one 'hitno trebaju pregled', javilo se i mnogo muškaraca koji nisu bili oduševljeni onime što su vidjeli.

– Ovo je seksualno uznemiravanje – napisao joj je Mbamalu-Ike Ogbonnia.

– Ovaj muškarac je radio svoj posao te je fotografiran bez svoga znanja samo kako bi bio seksualiziran od strane žene vlasnice ovoga računa i ostalih žena koje joj odgovaraju – drugi je komentar.

No, tviterašicu nisu obeshrabrili negativni komentari pa je kasnije čak objavila i posjetnicu svoga liječnika kako bi 'sve one koji su je pitali' informirala gdje ga mogu pronaći.

Da je situacija bila obrnuta, odnosno da je takvu fotografiju liječnice objavio muškarac, sigurno ne bi tako dobro prošao...

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije