Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Obiteljski nasilnik izašao iz zatvora pa mu našli oružje

\'slavonija- 03.08.09 -slavonski brod -hrvatska -  rn:oruzje--vlasnici legalnog oruzja trebali bi oruzje kod kuce drzati u posebnim  ormarima pod kljucem Photo: Ivica Galovic/Vecernji list\'
Arhivska fotografija
20.11.2010.
u 14:56

U petak je izašao, a policiji je dojavljeno da u kući ima vatreno oružje.

Poslije izlaska iz zatvora u kojem je bio 15 dana zbog zlostavljanja izvanbračne supruge i djece, policija je kod Marijana B. (52) pronašla oružje. U zatvor je upućen 4. studenog nakon što je pijan vikao na ženu (36) te tjerao nju i djecu od 5, 15 i 18 godina da napuste stan. Odbio je alkotest, a prekršajna sutkinja kaznila ga je zatvorom od 45 dana s mjerom zadržavanja od 15 dana.

U petak je izašao, a policiji je dojavljeno da u kući ima vatreno oružje. Marijan B. je dobrovoljno predao streljivo kalibra 7,9 mm, 10 kalibra 7,62 mm i upaljač za ručnu bombu. Zbog maltretiranja supruge i djece bio je prijavljen i u ožujku 2008. Pijan je došao kući i nezadovoljan jelom bacio plastičnu posudu s hranom. Suprugu je udario šakom u glavu. Kada je pala na pod uhvatio je za kosu, bacio na kauč, legao na nju i izudarao šakama. Tučnjavu su čula djeca. Uhićen je i priveden sucu koji ga je pustio na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:28 20.11.2010.

Pa to ... sad svi na žene ali šakama! Sudija je dao za pravo mlatiti ženu!

DH
dalibor.hren
15:34 20.11.2010.

Zbog zlostavljanja, zapuštanja i neznam čega još, dobio je 15 dana, poslije toga nešto viš, a trebao je dobiti 7,9 u čelo

KD
Knez Drpimir
18:38 20.11.2010.

Kakva je ovo usrana drzava... Ne da je sve iskorumpirano do kraja, vec najgore nasilje prolazi bez posljedica i bez podmazivanja sudaca... Lik mlati zenu i DJECU u vise navrata, ima oruzje, upaljace za rucne bombe i dobije 15 dana zatvora?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije