Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU NOVE DOZE
Povratak na članak

Obiteljski liječnici: Nismo dužni ići po cjepivo, to je posao zavoda

– Prijenosni hladnjaci i “pingvini” nisu standardna oprema ambulante liječnika obiteljske medicine. Procijepit ćemo, ali nećemo ići po cjepivo – govori nam dr. Josipa Rodić iz Hrvatske udruge ugovornih liječnika

Komentari 7

Avatar petarikverc
petarikverc
08:12 03.03.2021.

"Zabarikadirani u svojim bunkerima" (koje smo im mi izgradili) obiteljski liječnici zapravo su godinu dana u bijelom štrajku. Odnos prema bolesnicima koji po zimi, kiši, žezi ... stoje redom (i oni s friškim negativnim testom na koronu) ispod prozora toplihh čekaonica (u kojima ne vrijede pravila čovjek/kvadratura) i čekaju njihovu pojavnost je u najmanju ruku kao da su fulali profesiju! Čast iznimkama!

VL
NE
Neo001
09:44 03.03.2021.

Obiteljski liječnici su dužni samo pokupiti naše glavarine, a svoje pacijente bolje da ne vide . Zato treba ukinuti glavarine i uvesti vaučere, pa će se ti liječnici boriti da nas vide, a ne da nas ignoriraju.

VL
DU
Deleted user
07:44 03.03.2021.

Ma sve je tesko ..

VL
DU
Deleted user
08:09 03.03.2021.

Svi imaju svoje stavove i prava a tko nas što pita?

VL
NA
Nadalinaaa
09:24 03.03.2021.

Kakvo je stanje u Izraelu gdje se cijepilo 53% stanovništva? O tome ne pišete. Zato piše FranceSoir. Smrtnost NAKON cijepljenja u siječnju je 40 puta veća nego prethodnih godina u istm periodu, prema riječima dr. Hervéa Seligmanna i inženjera Haima Yativa s Medicinskog fakulteta Sveučilišta Aix-Marseille, nakon njihovog istraživanja i analize podataka. Samo se vi držite omerte i glasno šutite!

VL
DU
Deleted user
08:37 03.03.2021.

Budimo realni, dostava cjepiva nije na obiteljskim liječnicima nego zavodima. Pošiljku u zavod prate specijalci a onda bi obiteljski liječnici svojim automobilima ili javnim prijevozom trebali transportirati vikend frižiderima do ambulanti ili punktova. Nisu u mogućnosti ni najbanalnije stvari organizirati kako spada. Nastavlja se neorganiziranost državnih instituciju kakvu smo vidjeli i u potresima. Organiziraju se tjednima nakon što se nešto desi. Ajmo sad građani javljajte se da ćete sami raznositi cjepiva narednih mjesec dana dok se ovi ne dogovore i organiziraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.