Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORILI BEROŠU
Povratak na članak

Obiteljski liječnici: Ne pristajemo biti žrtveno janje i alibi za nerad administracije

Iz KoHOM-a podsjećaju ukupnu javnost da obiteljski liječnici nikad nisu odbili pomoći kolegama epidemiolozima

Komentari 6

AB
abokatstir
20:43 29.10.2020.

Obiteljskim liječnicima kao i zubarima treba ukinuti glavarinu jer su najsretniji kada nas ne vide, Većina njih nije ni vidjela nas koji ih plaćamo, niti to žele. Bili su arogantni prije, a da ne govorimo sada za vrijeme pandemije. Treba uvesti vaučere da shvate tko ih plaća, uvesti konkurenciju, borbu za svakog pacijenta, jer jednom kada vas pridobiju na svoju listu više im ne trebate. Čast izuzecima kojih je malo

VL
BO
bolnaistina
20:37 29.10.2020.

Neka gosp.Beroš pošalje tajne inspekcije po Velikim gradovima, i ordinacijama obiteljskih liječnika, iznenadit će se koliki je nerad. Zaključani ulazi u zgradu, nitko se ne javlja satima, a ljudi vani čekaju satima, i da bude naj žalosnije, kad se i jave iz zgradenitko ne izlazi od bolesnika.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:35 29.10.2020.

Meni jedna stvar nije jasna ; odakle liječnicima podaci i brojevi kontakata? Gdje je sad agencija za zaštitu podataka?

VL
DU
Deleted user
21:21 29.10.2020.

Kako se kaže sve se pripisuje iz vana što da se radi ili rečeno ono što majmun vidi to i radi

VL
KO
Kokoiduhovi
19:58 29.10.2020.

Pa ovo nije normalno. Što ni liječnici obiteljske medicine trebali još napraviti? Oni su stalno tu, dostupni, primaju pacijente, liječe i rade sve potrebno, Ali bolničke liječnike jako teško vidimo; čekamo mjesecima i godinama za pregled i pretragu, naruče nass u 08.30 ali smo prozvani u ordinaciju u 11.45 ( doktor ima hitan slučaj, sad je na odjelu ) pa čekaš doslovno po par sati da gospon dojdeju ili da mu iz ureda-ordinacije, iziđe 2-3 prijatelja kaj su došli malo poklafrati. Bolnice i specijalistički pregledi su naša noćna mora, a ne primarna zaštita.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:31 29.10.2020.

Obiteljski liječnici: Pristajemo biti žrtveno janje i alibi za nerad administracije jer smo svjesni da imamo koronavirus Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.