Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javite ako znate nešto o Luki

Obitelj traži pomoć: Sletio je autom u kanal. Od tada mu se gubi trag. Čvrsto vjerujemo da je živ

Luka Šejić
13.10.2020.
u 10:34

Luka Šejić nestao je 07. listopada oko 19:30 nestao. Naime, išao je kući i s automobilom je sletio u vodu koja se nalazila u kanalu. Rampa nije bila spuštena te on nije ni vidio da je tolika količina vode tamo. Od tada mu se gubi svaki trag. Mobitel je ugašen.

Obitelj nestalog Luke Šejića traži pomoć. Mole građane ako imaju bilo kakvu informaciju da se jave. 

Luka Šejić nestao je 07. listopada oko 19:30 sati. Naime, išao je kući i s automobilom je sletio u vodu koja se nalazila u kanalu. Rampa nije bila spuštena te on nije ni vidio da je tolika količina vode tamo. Od tada mu se gubi svaki trag. Mobitel je ugašen.

Odmah sljedeći dan 08. listopada dopodne aktivirala se i HGSS. Auto su pronašli 500 metara dalje od kanala ali Luke unutra nije bilo. Pojas je bio otkopčan, auto ugašen i bez ključa. Taj dan potraga nije dala druge rezultate.

Nadalje, 9. listopada pretraženo je cijelo područje, korito rijeke Mrežnice bilo je ispražnjena, pretražena su okolna polja i šume. Korišteni su dronovi, psi tragači, ronioci su bili aktivirani. Nažalost potraga ni taj dan nije dala rezultate.

"Čvrsto vjerujemo da je negdje živ. Molimo sve ljude ako imaju neku informaciju da se jave na sljedeće brojeve. 099 438 3334-Željko Šejić, 099 364 5092-Štefica Šejić. Svi koji poznaju Luku znaju koliko je bio dobar čovjek i uvijek spreman svima pomoći. Sada njemu treba pomoć", poručila je obitelj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije