Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradali kod sv. helene

Obitelj stradala u naletu BMW-a uspješno se oporavlja u KBC-u Zagreb

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
14.07.2019.
u 15:56

Oba supružnika zadobila su teške ozljede glave i prsnog koša, a muž je zbog toga i operiran

Tročlana obitelj koja je sudjelovala je teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama Sv. Helena uspješno se oporavlja u KBC-u Zagreb. Otac Daniel Dobrenov (38) došao je k svijesti i komunicira s okolinom, a njegov šestogodišnji sin je nakon operacije bedrene kosti prebačen s odjela intenzivne skrbi na odjel dječje kirurgije.

Stanje majke je također stabilno, ali se još uvijek nalazi se na odjelu intenzivne njege, doznaje 24sata. Oba supružnika zadobila su teške ozljede glave i prsnog koša, a muž je zbog toga i operiran.

1/7

- U sklopu kriminalističkog istraživanja, odnosno nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin rođen 1984. godine uhićen je na području Policijske uprave Međimurske, danas nešto prije 21 sati te će nakon zakonskog roka biti doveden pritvorskom nadzorniku. Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i Policijskom upravom Međimurskom nastavlja kriminalističko istraživanje - rekli su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 4

QP
Quatro Pro
16:32 14.07.2019.

Uh... evo konacno dobrih vijesti. Neka se cim prije oporave i da bude cim manje trajnih posljedica.

SA
samoborka
22:11 14.07.2019.

Sudjenje ce trajati u nedogled. Tip ce na kraju dobiti 3-4 godine zatvora jer nitko nije poginuo. Kazna ce mu biti smanjena na dvije godine radi dobrog vladanja. Vani ce biti za niti pola godine jer ce "tajo potegnuti veze",a javnost ce zaboraviti za ovaj slucaj u roku mjesec dana.

Avatar Dumen
Dumen
07:38 15.07.2019.

Sad će moći pročitati pismo isprike koje im poslao drogeraš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije