Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća žrtva nesreće kod Novske

Obitelj preminule Ivane donirat će njezine organe. Ujak: Bila je 40 dana na aparatima i nadali smo se

Dvoje djece poginulo u naletu kamiona na odmorištu autoceste između Novske i Okučana
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
15.07.2019.
u 11:27

U ovoj stravičnoj nesreći poginule su i dvije učenice iz Dalja

Ivana Babić (28) preminula je mjesec dana nakon nesreće u kojoj je kamion naletio na nju i njezinu prijateljicu na okretištu kod Novske. Kamion je usmrtio i dvije učenice iz Dalja. Ivana je tada u minibusu putovala u München. Ova stravična nesreća dogodila se 7. lipnja na autocesti A3 na odmorištu kod Novske.

Ivanini roditelji, kako doznaje Jutarnji list od članova njezine obitelji, donirali su njezine organe.

– Svi smo izvan sebe. Kad smo trebali podršku, nismo je dobili. Nitko nije imao sluha da se Ivanu prebaci u zagrebačku bolnicu gdje su zasigurno bolji uvjeti. Više suza nemamo, jer mi smo svoje isplakali. Neki su nam dan priopćili da je Ivani došao kraj. Bila je 40 dana na aparatima i nadali smo se svakoga dana da će se probuditi, da će ići na rehabilitacije i oporaviti se koliko bude moguće. Vjerovali smo da će biti s nama. Doktor Paladino pregledao je cijelu medicinsku dokumentaciju. Ivaninim roditeljima je rekao da spasa nema, da odu kući i mole se.

Nada je, ipak, u nama tinjala. Međutim, nedavno je stigao poziv iz bolnice jer su roditelji pristali na doniranje organa. Ivanin muž za kojeg se udala lani ostao je sam u nepremostivoj tuzi – rekao je ujak preminule djevojke.

Video: Prometna nesreća kod Novske

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:26 15.07.2019.

Sućut obitelji....zanimljivo da ta Inina benzinska - uopće nema ?!? nadzorne kamere! Kao da prodaju kifle i slance?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije