Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet Rat ručnicima

Obitelj okupirala poznatu nudističku plažu: Kad sam došao, žena mi se unijela u facu i psovala

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.08.2020.
u 16:47

U ovaj slučaj morala se uključiti i policija

Na stjenovitoj obali između Saccorgiane i Ambrele u Puli, inače omiljenom mjestu domaćih i stranih nudista, u četvrtak se dogodio verbalni ispad, a navodno i naguravanje među kupačima, zbog okupiranja velikog dijela plaže ručnicima i prostirkama.

- Pulska policija je 13. kolovoza zaprimila dojavu 58-godišnjakinje da ima problema s jednom obitelji s djecom na plaži Saccorgiana, koji su raširili svoje stvari po plaži. Policijski službenici izašli su na mjesto događaja i prikupili obavijesti kojom prilikom nisu utvrđeni prekršaji iz Zakona o narušavanju javnog reda i mira niti druga protupravna ponašanja iz nadležnosti policije - kazala je za Glas Istre Nataša Vitasović iz PU istarske.

Kupač koji je i sam sudjelovao u svađi ispričao je da je stigao prijepodne na plažu i zatekao ogroman pojas obale pod ručnicima, madracima, raznom opremom za kupanje i sunčanje te pod šatorčićima za zaštitu od sunca.

- Na plaži je bila jedna žena s petero djece koja je to rastegla i nemoguće je da im je sve to bilo potrebno za boravak na moru. Pokušao sam se smjestiti negdje blizu, ali ona je počela vikati, unijela mi se u facu i psovala. Shvatio sam da im ne smijem biti ni blizu. Onda je na plažu stigao još jedan gospodin koji se tu često kupa, upozorio ih je da se ne može plaža zauzimati samo tako, ali žena i jedno od djece nasrnuli su na njega. Bila je jako agresivna. Mislim da je on i pokušao slikati taj cirkus na plaži, a ne znam je li uspio. Poslije sam vidio da joj je došao i suprug. Pričala je na njemačkom, ali ne na čistom. Nikada se nisam tako uzrujao. Znam da je netko zvao i policiju zbog toga - ispričao je Zagrepčanin koji često boravi u Puli.

Ključne riječi

Komentara 28

NI
niko63
17:56 15.08.2020.

Ako ste već prenjeli čanak iz Glasa istre zašto ste ispustili ovaj dio - "Sugovornik kaže da je žena bila prekrivenog tijela po muslimanskoj tradiciji pa se u priču uklapa teorija da je zauzimanjem obale željela osigurati da joj nene prilaze nepoznati, a pogotovo ne muškarci. Zanimljivo je da osoba ili obitelj koja vjerojatno drži do vjerskih tradicija dolazi na plažu za koju i stranci znaju da je koriste "slobodniji" kupači."

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:16 15.08.2020.

Imam jedna lijepa plaža ("Rupa") u Malinskoj namjenjena u prioritetu za osobe sa invaliditetom(...i prilagođena za invalide) ,i onda u jutro oko 8 -9 dođe ekipa kupača (recidivista) koja se okupa,te oko podneva ode kući na ručak, ali "zaboravi" ručnikee i kamenje na njima. A onda negdje oko 17-18 sati vraćaju se na" početnu poziciju" i tako svaki dan!? Pišem,molim,prosim Lokalnu upravu,...šaljem slike rezervirane plaže , ali oni ništa!!!!!!!!! POMOZITEEEE!!!!!

Avatar Damating
Damating
18:03 15.08.2020.

To se lipo pokupi i makne. Ona nek urla, ti snimaš. Stvar riješena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije