Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA PRIČA

Obitelj napustila dječačića jer su mislili da je vještac, spasila ga Dankinja

Anja Ringgren Lovén
Foto: Facebook
1/3
15.02.2016.
u 22:13

Hopeovo stanje sada je stabilno. Sam uzima hranu i reagira na lijekove koje dobiva, kaže Anja Ringgren Loven

Jedna nigerijska obitelj napustila je svog sinčića zato što su mislili da je vještac, piše Daily Mail. Život mu je spasila Anja Ringgren Loven, Dankinja koja živi u Africi.

Dječak, koji se sada zove Hope (Nadan), pronađen je izgladnjen i pun crva nakon što je osam mjeseci živio od ostataka koje su mu davali prolaznici. Dankinja ga je 31. siječnja pronašla kako nag luta ulicama. Nahranila ga je i dala mu vode pa ga odvela u bolnicu.

– Tisuće djece biva optuženo da su vještice i vidjeli smo mučenje djece, mrtvu djecu i preplašenu djecu – napisala je na Facebooku, gdje je objavila i fotografije dječaka tražeći donacije za liječenje. Anja Ringgren Loven inače je osnivačica organizacije koja pomaže napuštenoj djeci proglašenoj vješticama.

– Hopeovo stanje sada je stabilno. Sam uzima hranu i reagira na lijekove koje dobiva. Danas je imao dovoljno snage da sjedne i nasmiješi nam se. Snažan je to dječačić – napisala je Dankinja.

Hope se igra i s njezinim sinom.

– Ne znam kako da to opišem riječima. To je ono što život čini tako divnim i vrijednim i zato ću pustiti da slike govore za sebe – poručila je.

Jeg har set meget her i Nigeria igennem de sidste 3 år. Jeg har forskånet jer for mange oplevelser når vi har været på...

Posted by Anja Ringgren Lovén on 31. siječnja 2016

 

>> 14-godišnjak otkrio: Provodio sam 24 sata u tunelima... morao sam i nuždu vršiti u tunelima...

Komentara 8

Avatar slaven0
slaven0
00:20 16.02.2016.

Organizacija se zove "DINNoedhjaelp" i prima donacije i putem PayPala

Avatar poglavito
poglavito
00:29 16.02.2016.

Afrička svakodnevnica .

Avatar emilsalis
emilsalis
12:47 16.02.2016.

zemlje trećeg sveta-to su one zemlje od kojih je Bog digao, a na koje je Amerika stavila ruke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije