Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆENI U LAŽI

Obitelj lagala putničkoj agenciji pa završila u zatvoru, otkriveni zahvaljući Facebooku

Pixabay
01.03.2021.
u 10:09

Zbog navodnog trovanja hranom pokrenuli su sudske postupke, ali zahvaljujući fotografijama koje su objavili na društvenim mrežama, otkriveno je da im nikakve probavne smetnje nisu uništile godišnji odmor

Obitelj iz engleskog grada Middlesbrough završila je u zatvoru nakon što je policija otkrila da su lagali da im je trovanje hranom u vodenom parku uništilo godišnji odmor. 

Christopher Byng (38), Barbara Byng (64), Linda Lane (36) i Anthony Byng (66) u pritužbama koje su podnijeli organizatoru putovanja lažno su naveli da im je pozlilo nakon stanke u jednom vodenom parku, gdje su svi putnici mogli besplatno konzumirati piće i hranu.

Tvrdili su da su zajedno s dvoje djece dobili grčeve u želudcu, proljev, glavobolju i vrućicu kao posljedicu trovanja hranom. Zbog svega su pokrenuli i sudske postupke, ali zahvaljujući fotografijama koje su objavili na društvenim mrežama, otkriveno je da im nikakve probavne smetnje nisu uništile godišnji odmor. Štoviše, može se vidjeti kako se dobro zabavljaju uz bazen, piše Metro.

Zbog podnošenja lažnog zahtjeva za odštetom, ali i štete koju je širenje lažnih glasina na društvenim mrežama prouzročilo agenciji i vodenom parku, sud je odlučio kazniti prevarante zatvorom, točnije Christopher, Barbara i Anthony Byng osuđeni su na četiri mjeseca zatvora, dok je Lane osuđen na uvjetnu kaznu. Također moraju platiti sudske troškove u iznosu od 20.000 funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije