Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,2 mil. kn zakladi

Obitelj izliječene Stephanie dat će preostali novac bolesnoj djeci

obitelj milda,portal (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/4
07.02.2013.
u 12:08

Stephanie se osjeća dobro. Narasla je devet centimetara i udebljala se sedam kilograma. Za nju je prikupljeno nešto više od 2,8 mil. kuna, a u zakladu za pomoć djeci s ACM sindromom bit će transferirano preostalih gotovo 1,2 mil. kuna.

Obitelj Stephanie Milda osnovat će zakladu za djecu oboljelu od ACM sindroma zbog kojeg je i mala petogodišnja Zadranka operirana u SAD-u. U Hrvatskoj je oko 400 djece s ACM sindromom i obitelji Milda se nakon uspješne operacije u Chicagu obraća roditeljima djece s ACM sindromom. Rečeno je to na konferenciji za novinare na kojoj je u četvrtak obitelj Milda opisala sve kroz što su prolazili u posljednja četiri mjeseca, odnosno od pokretanja akcije za izlječenje male Stephanie, pa do liječenja i naposljetku prezentacije svih utrošenih sredstava prikupljenih u svega nekoliko tjedana.

Za Stephanie je prikupljeno nešto više od 2,8 milijuna kuna, a u zakladu za pomoć djeci s ACM sindromom bit će transferirano preostalih gotovo 1,2 milijuna kuna.

– Zahvaljujem svima koji su pomogli da Stephanie bude dobro, da se može igrati i normalno spavati. Više ne pije sirup koji je prije pila svaki dan, a dobila je sedam kilograma i narasla devet centimetara. Zahvaljujem svim malim ljudima, ali i poznatima poput Marija Mandžukića, Luke Modrića, Doris Pinčić... – rekla je Anita Milda. Upitana kako komentira povećanje troškova liječena u SAD-u, Anita je kazala kako to bolnice čine da bi se osigurale, ali da će u slučaju previše sredstava sigurno vratiti novac.

Obitelj Milda poručila je da nije stupila u kontakt s roditeljima male Nore jer su bili u gužvi zbog sazivanja konferencije, ali su naglasili da im žele svu sreću.

>>Stephanie Milda: Najviše mi je falila moja seka!

Komentara 2

FC
fcod
13:14 07.02.2013.

Jesam li što propustio? Mala Nora ide na liječenje u Philadelphiu, a anketno se pitanje pita hoće li bolnica iz Floride vratiti višak novca ???

AA
aabbcc
13:46 07.02.2013.

. Floridi vratiti eventualni ostatak novca od liječenja male Nore? _____________ Hoce 100%, ako ne mognu sve spikati i potrositi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije