Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetuju na Cresu

Obitelj iz Njemačke šokirao prizor na plaži: Zastrašujuće je to bilo vidjeti

smeće
Foto: Facebook
12.08.2019.
u 12:45

Oskar Hund fotografije čišćenja smeća objavio je na Facebooku, a u čišćenju su mu pomogle supruga i maloljetna kći

Njemačku obitelj koja ljetuje u Hrvatskoj šokirala je količina smeća koju su zatekli na jednoj plaži na Cresu pa su ga odlučili sami počistiti.

Oskar Hund fotografije čišćenja smeća objavio je na Facebooku, a u čišćenju su mu pomogle supruga i maloljetna kći.

– Nakon jučerašnjeg otkrića uz more, opet smo skupljali smeće, no nema šanse da se to učini odjednom. Da bismo uspjeli, morali smo prikupljanju otpada postupiti postupno i bavili smo se ponajprije otpacima za koje smo pretpostavili da su posebno loši, poput mreža. Rezultat: Jedna slamka, ali i bezbroj pamučnih štapića za uši u raznim bojama. Mnoštvo mreža i vreća. Zastrašujuće je bilo vidjeti i izrezane boce pretvorene u lijevak. Usudili smo se pretpostaviti da su korištene za gorivo čamaca, nakon čega su nesmotreno bačene u more – objavio je on.

Ključne riječi

Komentara 111

DU
Deleted user
13:41 12.08.2019.

Ovo je kako piše na plaži, neka odu u RESORT HOTEL DUGA UVALA u ISTRI, od prljavštine i doslovno smeča svakog oblika i porijekla u samom hotelu i oko njega, sobe i čiščenje su posebna priča, o samoj plaži uz uz hotel da se ne govori, ali da ne pišem previše otiđite na stranice hotela pa pročitajte recenzije koje su pisali ljudi koji su boravili ili borave u tom HOTELU DUGA UVALA , za ne vjerovati da je i trečina napisanog istina bilo bi previše. Najbolje od svega su odgovori odgovorne osobe hotela, isplati se pročitati u svako slučaju, odgovori su urnebesni.

AA
aabbcc
13:02 12.08.2019.

Pohvalno je da jedna obitelj pocisti nesto od smeca sa sobom jer ne mogu cistiti samo Hrvati a bacaju ga turisti iz Njemacke kao i cijelog svijeta ...

RP
rpzagreb
16:55 12.08.2019.

Najlakše je ali i primitivno uvijek i samo tražiti opravdanja i krivicu u drugima. Kada će se i ako taj mentalni sklop promijeniti možda ćemo se malo pomaknuti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije