Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Običaj je hrvatske policije da osjetljivi atentati ostaju neriješeni. Nadamo se da će ovoga puta biti drugačije

Zdravko Mamić
Hina/Fena/Infografika VL
26.08.2017.
u 13:40

Atentat na Zdravka Mamića u selu Zidine pored Tomislavgrada. Dvojica loših strijelaca, koji ni menadžer Zdravkovih karakteristika na tržištu atentatora ne bi mogao prodati u bolje atentatorske lige, propucali su mu nogu!

SUBOTA, 19.8.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u posjeti je Australiji i Novom Zelandu. Gdje god dođe, naši iseljenici i domaće stanovništvo je dočekaju kao najdražu gošću. Jedino je u Hobbitonu nitko nije dočekao, čak ni Bilbo Baggins nije bio doma kada mu je pokucala na vrata. Zato je Maora bilo na svakom koraku. Sa ženama se domaćinski trljala nosevima, ali s muškarcima je bilo problema. Zaplesali pred njom ratni ples Haku, napuhali se, zacrvenili u licu, urlaju, izplazili jezičine. Jakovu nije bilo svejedno.

NEDJELJA, 20.8.

Polemika oko odlaska maturanata na ekskurziju u Španjolsku. Mnogi roditelji se bune, ne žele u Barcelonu nakon terorističkih napada. Za vrijeme Domovinskog rata naše su plaže zjapile plaže. Nije bilo problema s koncesijama i mjestom za postavljanje ručnika. Tada smo se čudili zašto nam turisti ne dolaze i ismijavali njihov često iracionalni strah. Danas, kada treba poslati dijete u Španjolsku, ponašamo se kao da ga šaljemo na ljetovanje u Siriju. Na kraju će presuditi činjenica da su maturalci već plaćeni i da povrata novca nema.

PONEDJELJAK, 21.8.

Požari u Dalmaciji traju danima. U istom prilogu u Dnevniku HRT-a vatrogasac iz Vodica, manirom iskusnog forenzičara potvrđuje glasinu kako se požari potpaljuju “fosfornim ampulama”, a odmah nakon njega prilično kompetentnija izjava ministra Božinovića koji kaže da je riječ o dječjoj igri. U okolici Knina, policija uhićuje grupu klinaca koji su potpalili požar. Iz priopćenja je lako zaključiti da su srpske nacionalnosti. Desni ekstremisti su odahnuli. Konačno imaju dokaz da Srbi pale Hrvatsku. Neka su maloljetni i na biciklima, daj što daš!.

Zdravko Mamić
1/14

UTORAK, 22.8.

Atentat na Zdravka Mamića u selu Zidine pored Tomislavgrada. Dvojica loših strijelaca, koji ni menadžer Zdravkovih karakteristika na tržištu atentatora ne bi mogao prodati u bolje atentatorske lige, propucali su mu nogu! Mamić, kako Mamić, evo ga na slici iz “duvanjske” bolnice, leži okružen sestrama “umotan u bilo” i smije se, kao da poručuje kako je “jači od sudbine”. Zdravko, izdrži! Ovo je otišlo predaleko. Običaj je hrvatske policije da osjetljivi atentati ostaju neriješeni. Nadamo se da će ovoga puta biti drugačije.

Zdravko Mamić
1/22

SRIJEDA, 23.8.

Požari se nastavljaju, gori i gora i borovina i vinigradi i maslinici, seljaci nemoćno gledaju kako trudi njihovih pradjedova nestaju u ognju. Stiže vijest iz Zadra. Uhićene su dvije cure koje su potpalile požar pored sela Brgud. Jedna se u policiji isprisila i rekla da je podmetnula požar “jer tamo žive Srbi.” Užasna vijest za teoretičare zavjere i širitelje antisrpske paranoje. Prema njima Srbi sami pale vlastita sela, a sada preokret. Bit će ipak da ludilo nema nacionalnost. Inače, jedna od uhićenih je 92., a druga 96. godište.

ČETVRTAK, 24.8.

Nakon Oluje Kistanje i Đevrske su gorile danima. Danas gori oko njih. Tada su gorile kuće, a danas vatrogasci iz cijele Hrvatske, posebno pripadnici lokalnih DVD-ova Šibensko-kninske županije, Hrvati i Srbi, potpomognuti pripadnicima Hrvatske vojske i lokalnim stanovništvom među kojim su većina Srbi, ali je puno i Hrvata, brane kuću po kuću. Nijednoj ne daju da izgori! Možda bi to trebala biti vijest, a ne kopanje po krvnim zrncima uhićenih palikuća i piromana? Požar gasi, brata spasi!

PETAK, 25.8.

Vidaju se rane od nogometnog četvrtka. Tri puta “u ništa”, učinak je hrvatskih klubova. Dinamo je ispao protiv “uvijek neugodnog Skenderbega”, Hajduk zbog bizarnog pogotka iskosa s 40 metara, jedino je Osijek pobijedio, ali nedovoljnim rezultatom. Rijeka će jedina igrati u Europi, ali trener Kek upravi poručuje da za ozbiljan fajt s jakim klubovima, ekipa nema snage. UEFA je napravila sve da siromašni klubovi ostanu u predosblju i postanu samo pogoni za prodaju igrača bogatima, koji tako postaju još bogatiji. Tužno.

 

 

Komentara 9

TO
Tomislav1966
17:37 26.08.2017.

Kakav fakin moron moraš biti da za loš rad policije u drugoj državi optužiš - hrvatsku policiju? Naime, Tomislavgrad je grad u Bosni i Hercegovini, znači drugoj državi, pa tim optužbama taj kvazinovinar u prvom redu govori sve o sebi, i ništa o hrvatskoj policiji. Iako se, na žalost, moram složiti sa neučinkovitošću u dosadašnjim otkrivanjima počinitelja takovih sačekuša, no i to pametnom govori jako puno.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:43 26.08.2017.

Jesu li baš tak loši strijelci il upraf suprotno ne bih komentiral....al kakšne veze ima HR policija z ovim događajem ???

BL
Blabla
14:39 26.08.2017.

Vrlo jednostavno, samo jedan fini informativni razgovor sa naručiteljem Mamićem, da kaže kome je platio za ovaj izrežirani cirkus i "zločin" je riješen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije