Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef riječkog SDP-a

Vojko Obersnel: "I ja znam musti ovce i krave"

Vojko Obersnel
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
08.01.2015.
u 19:44

Predsjednik riječkog SDP-a bio je ironičan prema kampanji HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje

Potpredsjednik SDP-a i prvi čovjek primorsko-goranskog SDP-a Zlatko Komadina, šef riječkog SDP-a Vojko Obersnel i i predstavnici ostalih riječkih podružnica stranaka lijevog bloka ARS, HNS, HSU, IDS, Reformisti, ORaH, PGS i SDSS pozvali su danas Riječane da daju podršku Ivi Josipoviću. 

– Tito je stvorio Hrvatsku, a Tuđman ju je obranio. Ali zapravo stvorili su je građani Hrvatske, a branitelji su je obranili. Na izborima u nedjelju ne odlučujemo o ekonomiji, nego određujemo ideološki smjer Hrvatske – kazao je Komadina, dok je Obersnel kazao kako iza Kolinde Grabar Kitarović stoji "opasni Tomislav Karamarko koji se nikad  nije ogradio od izjava o Kevinim jamama, koji prijeti da će revidirati školske udžbenike, koji upozorava da se kući u četiri zida može govoriti što se hoće o Tuđmanu, ali javno ne". 

Predsjednik riječkog SDP-a bio je ironičan prema kampanji HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje

– Ja sam Vojko, muškarac sam, dolazim iz radničke obitelji, dio djetinjstva proveo sam na selu i znam musti ovce i krave. Ali zar bi mi to trebala biti kvalifikacija za mjesto gradonačelnika ili predsjednika Republike? Od predsjednika se očekuje da dostojno zastupa Republiku Hrvatsku, a ne ovakve stvari – rekao je  Obersnel.

>> Obersnel: Naši sugrađani imaju pravo obilježiti svoje blagdane

Komentara 98

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:48 08.01.2015.

DružeObersnel, a po Vašam liku i djelu vidi se da možete dosta toga i pojesti.

DU
Deleted user
19:59 08.01.2015.

Ooooo Vojo, pa ti si se bome namuzao. Od kad si na poziciji trbuščić je stvarno nabubrio. Pa dobro si se i opisao, ali za voditi grad Rijeku i ne treba ništa drugo osim toga. jelda? Glavno da si crveni od struka naniže... Fuuuj...

GO
google385
19:49 08.01.2015.

vidi se po sisama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije