Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obraćanje

Obersnel stao uz radnike 3. maja i okrivio Vladu za probleme

obersnel
Pixsell
31.03.2010.
u 15:20

- Podržavam radnike jer Vlada mora imati alternativu ako ne uspije drugi krug privatizacije. Škver ne smije u stečaj. Kako Vlada nema jasan stav o budućnosti 3. maja, ova joj inicijativa može poslužiti i kao upozorenje - zaključio je.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel na redovitom obraćanju medijima stao je uz radnike 3. maja koji su na jučerašnjem skupu radnika iznijeli plan B za spas brodogradilišta - obvezu da sami preuzmu tvrtku i da je u razdoblju od 5 godina izvuku iz krize.

- Podržavam radnike jer Vlada mora imati alternativu ako ne uspije drugi krug privatizacije. Škver ne smije u stečaj. Kako Vlada nema jasan stav o budućnosti 3. maja, ova joj inicijativa može poslužiti i kao upozorenje - zaključio je.

Obersnel je Vladu "pokudio" i na polju cestogradnje, ustvrdivši da cesta D 403, koja bi trebala povezivati riječku obilaznicu sa zapadnim kontejnerskim terminalom, nije u planu građenja cesta RH do 2012. godine, što upućuje na to da vlasti nije stalo do razvoja riječke luke.

- Za koju godinu trebalo bi biti dovršeno proširenje luke u zapadnom dijelu grada. Znači li to da će središte ponovno grcati u prometnim gužvama? Na svakom sastanku Lučke uprave upozoravao sam na važnost te ceste - to je trebao biti sastavni dio kredita ua projekt Rijeka Gateway. No, iz Vlade su poručili da će oni osigurati taj novac, što dosad nije učinjeno.

Komentara 17

WE
webber17
15:28 31.03.2010.

Ubrzo će uskok pokucati na vrata ovoga debeljka.... Neće on još dugo trabunjati uokolo....

KR
krka
09:03 02.04.2010.

koga je smetao moj komentar?Ili možda smetaju činjenice? Od Večernjaka to nisam očekivao!!!

MA
marko53
17:25 31.03.2010.

Koliko je ovaj udebljao, vjerovatno kupujuci povoljno na trznici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije