Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI SUPRUŽNICI PREVARANTI

Obećala mu da će se udati za njega, iako je već bila udata, pa ga prevarila za 700.000 kuna

Dino Stanin/PIXSELL
23.12.2020.
u 09:30

Kazali su mu da su brat  i sestra te su tako stekli njegovo povjerenje

Zbog prevare su optuženi supružnici,  39-godišnjakinja i 47-godišnjak, a optužnicu je protiv njih podiglo Općinsko državno odvjetništvo. Tereti ih se da su od ožujka do 19. lipnja 2020. u mjestu kraj Rovinja, lažno predstavili 67-godišnjaku koji je  teško bolestan.

Kazali su mu da su brat  i sestra te su tako stekli njegovo povjerenje. Žena je obećala 67-godišnjaku da će se udati za njega iako je bila u braku s 47-godišnjakom. Obećala je i da će se nakon udaje brinuti o njemu, a kada joj je 67-godišnjak povjeravao, sklopio je s njom ugovor o dosmrtnom uzdržavanju.  Na  osnovu tog ugovora ona se u  zemljišnim knjigama upisala kao  vlasnica nekretnina , pa su tako lažni brat i sestra 67-godišnjaka oštetili za oko 700.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
10:18 23.12.2020.

Oblike koji završavaju na -n, -na, -no valja upotrebljavati kad god je to moguće (dakle umjesto udata točno je udana, umjesto dat točno je dan – od glagola udati i dati).

SI
SimITam
09:47 23.12.2020.

Obrazac po kojem postupaju banke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije