Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERIRAO KRAJNIKE

Obdukcijski nalaz preminulog mladića iz šibenske bolnice stiže idući tjedan

opća bolnica Šibenik
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
VL
Autor
Romana Kovačević
13.09.2019.
u 15:08

O kojim je dodatnim analizama koje trebaju biti provedene riječ, nije precizirano.

Iako se obdukcijski nalaz 19-godišnjeg mladića koji je u šibenskoj bolnici preminuo nakon rutinske operacije krajnika očekivao danas, on neće biti gotov prije ponedjeljka.

- Patolog je tražio dodatne analize pa je uključena suradna ustanova i trebat će dva do tri dana za njih - kazala nam je dr. Sanja Jakelić, ravnateljica Opće bolnice Šibenik.

Bolničko Povjerenstvo za unutarnju kontrolu pričekat će taj nalaz prije no što donese zaključak, a njega barem usmeno treba podnijeti ravnateljici do 16. rujna, a pismeno do 20. rujna.

O kojim je dodatnim analizama riječ, nije precizirano.

- Analize su iz područja patologije i ne bih detaljnije o tome, jer svakako trebamo poštivati želju obitelji da se ne ide previše u detalje - kazala je dr. Jakelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije