Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrtav u ćeliji

Obdukcija pokazala da je Jeffrey Epstein počinio samoubojstvo

Jeffrey Epstein
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.08.2019.
u 12:21

Epstein je osuđeni seksualni prijestupnik, jer je 2008. priznao da je na Floridi platio jednoj tinejdžerki za seks.

 Obdukcija američkog multimilijunaša Jeffreyja Epsteina (66), koji je 10. kolovoza pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji na Manhattanu, pokazala je da je izvršio samoubojstvo vješanjem, objavila je u petak glasnogovornica glavnog njujorškog mrtvozorničkog ureda.

 Epstein je uhićen 6. srpnja zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem. Tužitelji su u optužnici naveli da je namamio desetke maloljetnih djevojčica u svoje luksuzne domove u New Yorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge, te da je plaćao nekim djevojkama da regrutiraju još djevojaka.

 Epstein je tvrdio da je nevin, a u zatvoru na Manhattanu čekao je da se riješi njegova žalba na odluku suca koji nije dopustio da bude u kućnom pritvoru do početka suđenja. Nakon što je pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji odmah je pokrenuta istraga o okolnostima njegove smrti.

 Epstein je osuđeni seksualni prijestupnik, jer je 2008. priznao da je na Floridi platio jednoj tinejdžerki za seks. Taj bivši menadžer hedge fonda družio se mnogim poznatim osobama, pa tako i sa sadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, te bivšim predsjednikom Billom Clintonom.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
20:44 17.08.2019.

nevjerojatno da neki ovdje u komentarima 'puše' priču o samoubojstvu/ubojstvu...žalosno je uočiti da neki ljudi jednostavno ne znaju zbrojiti 2 + 2, slijepi pored zdravih očiju...

AG
Agricola
14:11 17.08.2019.

Piše HINA, koja je do dolasjka Milanovića bila neovisna agencija a sad je ultra-ljevičarska. Piše laž da je ovaj prijateljevao s Trumpom i Trumpovo ima je boldano, a onda ispod ime dokazano seksualnog manijaka Billa Clintona koje nije bodlano. To bodlano. To što je Epstein jednom prošao kraj Trumpa ne čini ga Trumpovim prijateljem, ali zato to što je u helikopteru prevozio ne jednom nego čak 26 puta Billa Clintona na taj famozni otok na pedofilske seanse i te kako ga čini Clintonoviom prijateljem. Za nas je najvažnije da je današnja politička arhitektura Balkana, pogotovo BiH, naslijeđe jednog notornog seksualnog manijaka i bolesnog pedofila Williama Clintona iz Little Rocka u Arkanzasu..

DU
Deleted user
16:03 17.08.2019.

On je samo negdje na sigurnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije