Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smjena Bore Nogala
Povratak na članak

Zaposlenica Grada vodit će DB Srebrnjak do natječaja

Nakon što je zaposlenica bolnice Lana Tambić Bukovac iz moralnih razloga odbila preuzeti Nogalovo mjesto, Upravno vijeće bolnice imenovalo je članicu Gradskog poglavarstva da vodi bolnicu Srebrnjak, kojoj je Grad Zagreb osnivač

Komentari 8

LI
liliZG
12:46 06.12.2019.

nogalo se zamjerio bandiću i dobio nogu.

VL
ŽO
žoržet
19:32 06.12.2019.

ako ima nešto u staroj latinskoj 'nomen est omen', baš me zanima bi li onda o 'čovjeku' nešto više rekao i naziv mjesta u kojem je stasao? mislim, bandoleros je ipak iz pogane vlake, da baš ne ulazimo ovime preveć u integritet i suverenitet susjedne republike... a kako je, uz ostalo, na neki način znakovit i 'core business' njegovoga glavnoga kuma i 'partnera', odnosno to smeće koje malo po malo za većinu postaje gorućim problemom k'o onaj superhik svojedobno ekipi alana forda, bilo bi zanimljivo znati bi li se i u tom težem slučaju pokazala točnom ona izreka starih latina da sličan sličnome godi? a još više hoće li se taj vonj uspjeti oprati 'manhattanom na savi' ili će 'institucije napokon odraditi svoje', pa da se turbofolk-pjevačica konačno, nakon pet godina sveopće patnje, primi pečenja kolača!?! ipak, sve nekako sumnjam da je svekoliki 'naš narod' u metropoli masovno sazrio do te mjere da na tzv. prazniku demokracije, parlamentarnim izborima u proljeće, pokaže da je pročitao obaveznu dječju literaturu, bajku 'car je gol'... kao što je to, npr., pred donedavno svemogućim 'gazdom' javno, dok su svi znali a šutjeli, pročitao dario juričan, sada jedan od rijetkih stvarno ozbiljnih predsjedničkih kandidata. skeptik sam i stoga se ipak u znak podrške i lojalnosti prema milanu bandiću 2 od srca odjavljujem s tradicionalnim nam pozdravom 'korupcija s nama!' i želim nam svima koliko nas ima od save do irske dugu mračnu noć, ako sami n-a-p-o-k-o-n nešto bolje ne zaslužimo.

VL
RI
ribnjačar
14:01 06.12.2019.

nema ne zamjenjivih . bandiču ! odstupi ti prvi !

VL
RP
rpzagreb
14:44 07.12.2019.

Čisto dno civilizacije kako i na koji način funkcioniraju gradske službe, sve sami stručnjaci kao i njihov tata iz pogane vlake. Afrička sela su pravednije i stručnije organizirana.

VL
IV
IvoDivo
15:00 06.12.2019.

Drug Nogalo si umislio da je zakupio mjesto ravnatelja, tako ga uvjeravaju i komunjare, a ponašao se kao gazda i šerif, oko sebe je okupljao svoje uhljebe, neodgovrno trošio naš novac. Na žalost previše je takvih i zato treba priviatiziratii i zdravstvo i školstvo i sve što je moguće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.