Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 22.000 dolara mjesečno

Obama uskoro mora izaći iz Bijele kuće. Zavirite u dvorac koji će njegovoj obitelji biti novi dom...

Kalorama kuća, oBama
Foto: Home visit/Screenshot
1/4
13.11.2016.
u 08:21

Bijela kuća bit će dom obitelji Obama još do 20. sijećnja 2017., a onda se obitelj seli u luksuznu kuću nalik dvorcu, s 9 soba, osam kupaonica, garažom za dva automobila i okućnicom.

Američki predsjednik Barack Obama s obitelji,  nakon isteka mandata, seli na novu adresu.

No, neće ići predaleko od Bijele kuće. 

Odlučili su ostati u Washingtonu, u četvrti Kalorama, kako bi njihova najmlađa kći Sasha tamo završila srednju školu koju već pohađa iako posjeduju luksuzno opremljenu kuću u Chicagu.

Bijela kuća bit će dom obitelji Obama još do 20. siječnja 2017., a onda se obitelj seli u luksuznu kuću nalik dvorcu, s devet soba, osam kupaonica, garažom za dva automobila i okućnicom. 

Bračni par kuću neće kupiti, već će je unajmljivati za 22 tisuća dolara mjesečno. Kuća je zadnji put prodana u svibnju 2014. godine po cijeni od 5,295.000 dolara.

Zanima vas kako izgleda? "Zavirite" unutra....

 

>>Tajni signal: Otkrivena poruka haljine Michelle Obame o kojoj svi pričaju

>>Trump i Obama na povijesnom susretu zaboravili nesuglasice: 'Obama je vrlo dobar čovjek'

Komentara 6

DH
dalibor.hren
14:56 13.11.2016.

Zar ne moraju doma, u Afriku?

TO
tommybahama
14:33 13.11.2016.

Ovo je vama ruzna kuca???!! E da mi vidjeti vase kuce. Inace, Hrvatska je poznata po "prekrasnoj" arhikteturi. Sve enciklopedije pisu o tome.....

AN
anajed
09:26 13.11.2016.

Jest da je velika ali je ružna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije