Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O istočnoj ukrajini
Povratak na članak

Ukrajina: Porošenko i Putin su dogovorili trajni prekid vatre. Kremlj: Dogovor još nije postignut

- Kao rezultat razgovora (između ukrajinskog predsjednika i Putina , op.a.) postignut je dogovor o trajnom prekidu vatre u Donjeckom bazenu- navodi se u izjavi Porošenkovog ureda za medije

Komentari 67

DU
Deleted user
10:00 03.09.2014.

Stipe profesore od kud to rusofil, kod tvog idola bravara su rusofili tucali kamen na gloom otoku

VL
SA
sablja810
13:28 03.09.2014.

Koje neznalice, kao 89. i 91. godine. I jos se vjeruje i siri supercenzura komunizma ! Kada cete shvatiti nacelo slobode i demokracije ?! A NATO nije tigar na papiru, sta smo zaboravili letece frizidere i sudopere 99. godine ?! US Army je svemirska vojska za sve ostale, pogotovo za vojnike bez morala, to se vidjelo 91.godine, kada je jedina organizirana vojska 4 puta zaredom izgubila od kuhara, konobara, domacica, zidara, studenata,...Nema morala.

VL
DU
Deleted user
10:39 03.09.2014.

Zbuniceva, to si takvim stavom opravdao i milosevica i milu martica nemoj se praviti blesav da nisi

VL
Avatar žič
žič
10:05 03.09.2014.

ako bu,,ruski medvjed,,štel prigrabiti te male državice,što nije isključeno,nato-tigar od papira bu im od slabe pomoći,ali.......verbalnu podršku budu imali sigurno

VL
SA
sablja810
15:06 03.09.2014.

Noessis, stvarno si prava. Bas me zanima sta ces pisati kada krenu sankcije i nestasice. Vec smo zaboravili ?!

VL
SA
sablja810
13:56 03.09.2014.

Rusi su dali Baltiku samostalnost ?! Koje gluposti nemozes procitati ovdje. Sada cemo vidjeti koliko je to Putin jak, i ta njegova vojska. Tek kada se svi naoruzaju, Ukrainci, pa ostali, Poljaci, Estonci, Litva, itd...Sada je prilika, pa vidimo, moral agresora i moral domacih ljudi i branitelja. Osim toga, nisu ni svi Rusi blesavi kao volodja, i nece hrliti u vojsku. Vec sada se javlja otpor. Tko ce majkama objasniti razlog stradanja djece ?! Nece dugo ni Putin, narod kada cijene podivljaju, a bankari i industrija tek kad dobiju novce za rat, a onda bye-bye. Ako se totalno zakomplicira, Den Haag i Scheveningen su posljednje stanice crvenog puta. Zivjela Sloboda i sloboda Ukraini.

VL
ST
Stipeprof
08:32 03.09.2014.

Što će im reći: da SAD ima pravo okupirati svaku državu kad god žele (Irak) a da Rusi nemaju pravo braniti ljude koji odbijaju prihvatiti političare koji su na vlast došli državnim udarom?

VL
AA
aabbcc
08:41 03.09.2014.

Baltiku nije Nato dao samostalnost vec Rusi ali izgleda da im je to kratko trajalo.

VL
AA
aabbcc
20:35 03.09.2014.

Porošenko i Putin su dogovorili trajni prekid vatre._____ Lijepa vijest za Nobelovu nagradu ali jos samo da je podrze povampireni zli politicari zeljni ljudske krvi...

VL
DU
Deleted user
17:46 03.09.2014.

Od 90 komentara gotovo pola je od zesa. Svi po jedan redak, uglavnom o Srbima tako da ispada da smo totalno opsjednuti njima, nigdje argumenata, samo verbalna diareja i tjeranje po svome unatoč ispravkama. A, kad njemu prođe smjena, onda upadaju drugi tobožnji domoljubi, većinom sa cijelom serijom profila i udaraju si pluseve. Razina diskusije je očekivajuća, ko u kakvoj krčmi. A, kao predstavljaju uljuđeni Zapad. Komedija.

VL
AP
apolon
14:55 03.09.2014.

Kako možemo povjerovati i potvrditi vjerostojnost svega izrečenoga od strane trenutne Ukrajinske političke elite, primjerice najnovije o prekidu vatre. (hvala Bogu) Poroshenko tvrdi da je dogovor postignut dok Putin -prenosi -portal RT najavio plan za smirivanje stanja u istočnoj Ukrajinin za smirivanje stanja u istočnoj Ukrajini u 7 točaka...Pri čemu je i z r a z i o n a d u da se konačni dogovor između Kijeva i separatista iz istočne Ukrajine može postići 5.rujna na sastanku u Minsku!?

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
21:03 03.09.2014.

napokon jedna dobra vijest..zapad treba Putina u borbi protiv islamskih terorista, a on se bavi lokalnim ratovima

VL
GV
golub Vaso
22:38 03.09.2014.

Rusija je rekla da ona nije strana u sukobu, zašto ovaj večernjak manipulira i dezinformira kao tipični zapadni medij??

VL
MX
Mister X
18:42 03.09.2014.

Nepotpuno izvješće i najbitnije nije rečeno....

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:42 03.09.2014.

@ zes 105...... Čovječe previše si se razgoropadio. Dosta si se ventilirao na Večernjakovoj komentatorskoj ustanovi otvorenog tipa, pa je krajne vrijeme da prekineš vikendovo odsustvo i vratiš se u svoju obitnu ustanovu zatvorenog tipa, zar ne?

VL
Avatar Jorge
Jorge
14:31 03.09.2014.

Nije prvi put da se ukrajinski političari oslanjaju na mladenačku naivnost. Onaj Jacenjuk je na tome izgradio karijeru. Toliko baljezganja ne bi progutala niti hrvatska diplomacija. Dovoljno bi bilo da nam napokon otkriju tko artiljerijom nasumce razara Donjeck, Puštanjem paravojskeske i neregularnih milicija u sukob, ukrajinska vlast je, na žalost, izgubila poziciju žrtve i otežala mogućnost zadovoljavajućeg kompromisa.

VL
SF
Sv Franjo
10:19 03.09.2014.

KGB je postavio O BAmu za predsjednika Amerike ali jadni Ameri to još ne vide.Na sve načine povlađuje putinu i pita ga za mišljenje.Ludilo.Kenedi da je na vlasti pozvao bi putina da se povuče u roku sedam dana jer automatski lete atomske bombe pa neka s njima priča.Tako je i Hruščovu objesnio da ode u lopotarnicu povjesti.

VL
SA
sablja810
14:31 03.09.2014.

Nema ovdje nista nejasno. Radi se Putinu. I tu prica zavrsava. Sada mu je konacno poceo sat odbrojavati. Nije se htio sam maknuti, pa ce to morati ruski narod. Ali, prije toga mora se zaustaviti rat, poceo je dijeliti orujzje. Ne zbog Ukraine i Ruskog naroda, nije ga briga. Nego zbog vlastite sigurnosti, kao i Milosevich. That's All Folks !

VL
Avatar noesiss
noesiss
14:40 03.09.2014.

Uopce se ne cudim sto je Obama vec u Estoniji. Forbes je objavio skandalozan clanak Paula Roderick Gregorya, americkog profesora koji sjedi u upravnom odboru Medjunarodnog School of Economic u Kijevu, u kojem predstavlja strategiju i taktiku Americkih ''neocon''. Nadamam se da znate tko su ''neocon'' u Amerci. Neokonzervativci u USA imaju vecu moc od Obame, dirigiraju vanjsku politiku, nalaze se u svim ''think tank'' americke administracije, aktivni su na planetarnom nivou, isto kao sionisti. Evo sta je izjavio. "Umjesto neposrednih sankcija - piše Roderick Gregory, koji radi u Kijevu u ime Zapada koji ga plaća - Europa i Sjedinjene Američke Države moraju se kretati prema vojnoj strategiji, fatalnoj, usmjerenoj protiv ruske invazije (jer kako je drugacije nazvati?) ekshumirati strateške obrambene inicijative u Poljskoj i Češkoj kao mjere opreza; oživjeti NATO, uključiti stacioniranje trupa u zemljama NATO-a koje graniče s Rusijom. Obama mora odobriti Keystone plinovod i otvoriti više saveznih zemljišta za istraživanje nafte, odobriti izvoz terminala ukapljenog plina, uklonili ograničenja na izvoz nafte, promicati ''fracking'' u Europi. Obama mora voditi Europu, povuci je za NOS, u kolektivnu i sveobuhvatnu energetsku politiku. Ako Sjedinjene Američke Države ne vode, nema vodje. Mi imamo nuklearnu opciju o kojoj se ne govori: moramo rastjerati ruske financijske institucije iz sistema SWIFT [Society for Worlwide Interbank Financial Telecomunication, Centar - pod neposrednim nadzorom SAD - a, kroz koji prolaze i u kojem se bilježe sve bankarske transakcije američke globalizacije] i gledati ih kako se raspadaju." .... ahaha.. Zamislite, treba nas povuci za nos u konflikt s Rusijom, ako ne budemo dobri i ne budemo slusali? Da bi nas oni mogli kolonizirati. Skandaloznooo..

VL
Avatar Django
Django
14:58 03.09.2014.

Znači, Putin je implicitno potvrdio da se njega pita hoće li biti rata ili mira! Inače, Rusija kao nije umiješana, to je sve jadan ugroženi narod na kojeg nasrću krvožedni Usta....ups, pardon, imperijalisti!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.