Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA ZA SKYNET

Obama je gledao "Terminatora"

Obama i robot
AFP
26.11.2009.
u 15:09

Govoreći školskoj djeci o značaju robotike, američki predsjednik je u šali dodao da je isto toliko svjestan opasnosti koje ta grana znanosti donosi.

U sklopu inicijative za poboljšanje znanstvenog obrazovanja, prvi čovjek Amerike u Eisenhowerovoj zgradi (pored Bijele kuće) sastao se sa školskom djecom i razgovarao s njima o robotici, te razgledao njihove uratke poput "Cougar Cannona" koji su na satu tehničkog napravili učenici iz Virginije.

- Kao predsjednik vjerujem da robotika može biti vrlo inspirativna za mlade ljude i potaknuti ih da uče fiziku i tehniku – rekao je Obama, a onda duhovito dodao:

- A i želim držati te robote na oku, da ne bi pokušali nešto.

Ključne riječi

Komentara 3

VU
Vukovar91
20:00 26.11.2009.

I ja sam gledao Terminatora a nisam ni sanjao da cu vidjeti Obamu. Nobelovac se sada mora dokazati..

Avatar miletiml
miletiml
15:27 26.11.2009.

i ti si jedan od njih samo su te jadno programirali jer ce te tvoji ameri na kraju reprogramirat tj bacit u staro zeljezo bote je rockefeler

OB
-obrisani-
16:07 26.11.2009.

Obama gledala film s malim crncima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije