Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na licu mjesta

Obama došao vidjeti biblijske razmjere ekološke katastrofe

Barack Obama
AFP
28.05.2010.
u 22:00

Administracija je izložena žestokim kritikam jer tjednima ne može zaustaviti zagađivanje Meksičkog zaljeva

Američki predsjednik Barack Obama posjetio je  saveznu državu Louisianu kako bi se na licu mjesta uvjerio koliki su razmjeri "najveće ekološke katastrofe" koja je nastala istjecanjem nafte u more.  Obamina administracija izložena je žestokim kritikam jer tjednima ne može zaustaviti zagađivanje Meksičkog zaljeva. Iako je British Petroleum još jučer objavio da  je zaustavio istjecanje  nafte, istostavilo se da to nije točno. Ubrizgavanje mulja u buštorinu nije dalo odgovarajuće rezultate pa stoga raste nervoze u čelništvu BP i Obaminoj administraciji. 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
promjena2
22:48 28.05.2010.

Obama pliva u naftnoj mrlji pomocu amerove najmocnije tehnologije koja je se okrunila sa svim zvijezdama iz svemira, i stavio se na razmisljanje o svim ponudama koji stizu na njegov broj Faksa. I jedna znanstvena ponuda je poslana od jednog HRVATSKOG dobrovoljnog strucnjaka koji je ponudio svoj stroj po imenu KUNA sa teretom od 39 tona tezine , koji moze na velikom dubinama mora da izvodi radove kao gladac i moze sve ispred sebe poravnati teren izvrsiti najteze posao po potrebi. I divan je za naftnu pukotinu kao mocni cep koji postoji u samom stroju KUNA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije